Računalništvo, telefonija
15.01.2011 08:19

Deli z drugimi:

Share

Hitrejša delitev namizja v visoki barvni ločljivosti

Podjetje XLAB je izdalo novo različico programske opreme za računalniško podporo na daljavo, ISL Light 3.3. Najnovejša različica prinaša občutno hitrejši prenos informacij in postavlja delitev namizja na popolnoma novo raven.
Novi ISL Light 3.3 omogoča hitrejšo delitev vsebine z visoko barvno ločljivostjo kot so video posnetki in predstavitve v programu CAD.
Novi ISL Light 3.3 omogoča hitrejšo delitev vsebine z visoko barvno ločljivostjo kot so video posnetki in predstavitve v programu CAD.

Hitrost delovanja rešitve ISL Light, ki velja za eno najboljših aplikacij za podporo na daljavo, je v različici 3.3. vidno izboljšana. Novi ISL Light ponuja dve glavni nastavitvi prenosa podatkov, pri prvi (»Visoka hitrost«) je optimizirana hitrost prenosa, pri drugi (»Visoka kakovost«) pa kakovost prenosa. Glede na prejšnje različice, zadnja omogoča hitrejšo delitev vsebine z visoko barvno ločljivostjo kot so video posnetki, predstavitve v programu CAD in podobno. Oddaljeni uporabnik bo videl video skoraj tako tekoče, kot če bi ga predvajal na svojem računalniku.

Na XLABU so testirali delitev video vsebine pri najvišji hitrosti in najvišji kakovosti in rezultate objavili na svojem blogu ISL Online, kjer si je mogoče ogledati posnetke delitve video vsebine na daljavo pri različnih nastavitvah.

Nova različica prinaša še eno novost. Svetovalec lahko sedaj pošlje stranki številko seje v že pripravljenem elektronskem sporočilu. Pričetek seje je tako zelo poenostavljen, saj stranka enostavno klikne na aktivno povezavo v svoji pošti in se takoj poveže s svetovalcem.

ISL Light je aplikacija v oblaku, ki je na mednarodnem trgu prisotna od leta 2003 in ima do danes več kot 90.000 poslovnih uporabnikov z vsega sveta. Ker aplikacija teče v oblaku, niso potrebne nikakršne namestitve ali nastavitve. Novi ISL Light 3.3. je na voljo na spletni strani www.islonline.com in je brezplačen za vse obstoječe SaaS uporabnike ter lastnike posodobljene strežniške licence z aktivno vzdrževalno pogodbo. Novi uporabniki pa lahko ISL Light preizkusijo v 15 dnevni brezplačni poskusni dobi.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XLAB d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XLAB d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XLAB d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku