Igre
19.04.2012 07:40
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

“Halo 4” prihaja v novembru

Računalniška igra "Halo 4" bo zlezla pod kožo marsikateremu igričarju!
Računalniška igra "Halo 4" bo zlezla pod kožo marsikateremu igričarju!

Programske hiše dobro vedo, da se posebne izdaje izjemno priljubljenih računalniških iger prodajajo kot tople žemljice. Kot vse kaže, se bo ta trend nadaljeval še v prihodnje. Podjetje 343 Industries, ki je v lasti korporacije Microsoft, je namreč najavilo točen datum izida že četrte izdaje izjemno priljubljene streljačine “Halo”. Ta bo na prodajne police bolje založenih trgovin zašla 6. novembra letos.


Glavno vlogo v računalniški igri “Halo 4″ bosta imela junaka John 117 (Master Chief) in njegova prijateljica Cortana. Glavna junaka se slabih pet let po dogodkih iz “Halo 3″ vračata, da izpolnita njuni usodi in se spopadeta z zlonamernimi silami, ki grozijo celotnemu vesolju. Programerji podjetja 343 Industries zagotavljajo, da bomo pri novi različici računalniške igre “Halo” doživeli ogromno nepredvidljivih zapletov in neverjetnih igričarskih izkušenj. Celotno dogajanje bodo spremljali dih jemajoči video vložki.


Glede na to, da je bilo doslej prodanih že več kot 45 milijonov kopij računalniške igre “Halo” in da je slednja v letu 2001 pospešila prodajo igralne konzole Xbox, je uspeh prihajajoče igre “Halo 4” tako rekoč zagotovljen. Pri podjetju 343 Industries zagotavljajo, da bo maloprodajna cena nove različice igre “Halo” povsem primerljiva z zdajšnjo (okoli 50 evrov). In to še ni vse. Podjetje 343 Industries bo kmalu pričelo z razvojem iger “Halo 5″ in “Halo 6″. Se nam potemtakem v naslednjih treh letih obeta še ena epska znanstvenofantastična trilogija po “Mass Effectu”?


Prijavi napako v članku