Računalništvo, telefonija
13.02.2014 14:53
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Halcom je partner univerzitetnega študijskega programa Multimedija

Halcom je kot partner podprl Univerzo v Ljubljani pri ustanovitvi
študijskega programa Multimedija in je kot eden izmed partnerjev poleg vsebinske in
logistične podpore zagotovil tudi del sredstev za štiriletno delovanje študijskega programa in
na ta način študentom omogočil brezplačen študij.
Halcom_logo
Halcom_logo

Študijski program Multimedija letos prvič razpisujeta Fakulteta za elektrotehniko in Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani. Vsebina programa predstavlja odgovor univerze na sodobne trende in nujne potrebe v gospodarstvu ter nudi mladim odlično priložnost za inovativen tehnološki študij, ki vodi do zanimivih globalnih kariernih priložnosti, saj Evropska komisija ocenjuje, da je širom Evrope 700.000 prostih delovnih mest s področja multimedije in informacijsko komunikacijskih tehnologij.

V petek, 14. 2. 2014, bosta obe fakulteti skupaj s partnerji, med katerimi bo kot govornik nastopil tudi Marko Šega, glavni izvršni direktor družbe Halcom d.d., pripravili dogodek, na katerem bo predstavljen študijski program Multimedija ter nov model sodelovanja s podjetji.

Halcom, vodilni ponudnik rešitev za plačilne sisteme v osrednji in jugovzhodni Evropi, je za uresničitev svojih smelo zastavljenih poslovnih ciljev usmerjen v aktivno iskanje in vzgajanje mladih študentov, ki bi s svojim znanjem, strokovnostjo in inovativnostjo pripomogli podjetju k oblikovanju izdelkov in storitev s pogledom v prihodnost ter bi se bili sposobni integrirati v odprto in mednarodno družbo. Halcom svoj razvoj temelji na trajnostnih poslovnih modelih, kjer kompetentni in inovativni strokovnjaki tudi s področja informacijskih tehnologij igrajo ključno vlogo na poti k uspehu.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HALCOM d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri HALCOM d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HALCOM d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku