Računalništvo, telefonija
05.10.2018 14:53
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Grafična tablica je lahko vaša že za 69,99 evra

Možnosti grafične tablice so pri risanju skorajda neomejene.
Možnosti grafične tablice so pri risanju skorajda neomejene.

Skiciranje in barvanje, natančnost in nadzor. Z uporabo računalniške miške je želene oblike, ko govorimo o risanju, težko ustvariti, kar pa pri delu z računalnikom v zadnjih letih zelo dobro nadomeščajo grafične tablice.

Brezžična grafična tablica XP-Pen Deco 03 bo vaše umetniške projekte povzdignila na novo raven. S priloženim pisalom boste lahko pisali, risali natančne risbe, obdelovali fotografije in podobno. Velikost grafične tablice, ki jo lahko kupite v spletni trgovini Cafago, je 25,4 x 15,24 centimetra, debelina 8 milimetrov. Ceno pa so ji zdaj več kot prepolovili na 89,99 evra. S promocijsko kodo UU0869, ki velja do 31. oktobra, pa je lahko vaša že za 69,99 evra.

Z grafično tablico XP-Pen Deco 03 boste lahko delali hitreje, rezultati vašega dela pa bodo vsekakor, v to ne dvomimo, odlični. Povezava z računalnikom je, kot smo že omenili, brezžična, lahko pa jo povežete tudi z USB-C kablom. Ima šest ličnih prilagodljivih tipk za bližnjice, da bo vaše delo še enostavnejše. Za ustvarjanje je priloženo pasivno pisalo, ki za uporabo ne zahteva baterij.

Grafična tablica XP-Pen Deco 03 je združljiva z operacijskimi sistemi Windows 10/8/7 / Vista (32 / 64bit) ter z MAC OS 10.8 in novejšimi različicami.


Prijavi napako v članku