Računalništvo, telefonija
Tablični računalniki
20.07.2022 13:40

Deli z drugimi:

Share

Grafična tablica za domače ustvarjalce za dobrih 30 evrov

Pametni telefoni so mojstri za vse. Z njimi lahko fotografiramo, urejamo, pišemo, brskamo, igramo igre, komuniciramo in še več. Naša domišljija je omejena le z zmogljivostjo telefona in njegovo delovno površino. Le-ta je lahko ovira za nekatere uporabnike, ki pogrešajo nekoliko večji zaslon. Rešitev so grafične tablice, s katerimi lahko povzdignete ustvarjalnost na višji nivo. Na TEJ POVEZAVI v času pisanja prispevka poteka akcijska ponudba, v kateri je grafična tablica Huion H430P na voljo za ugodnih 31,39 €.

Grafična tablica Huion H430P: glavne značilnosti

Grafična tablica H430P se lahko pohvali s podobnimi dimenzijami (135 gramov, 186,6 x 139,2 x 6,3 mm) kot mobilnimi telefoni, kar za uporabnike pomeni, da se bodo zelo hitro navadili na napravo. Hkrati pa bo njena uporaba udobna tudi pri daljši uporabi.

Tablica zaznava 4096 nivojev pritiska priloženega peresa, kar izboljša natančnost pri risanju ali igranju. Tehnologija EMR in brezbaterijsko pero PW201 sta združena za lažje delo, pri katerem ne potrebujete polnjenja. Ločljivost peresa 5080LPI vam omogoča svobodno izražanje in večjo osredotočenost na podrobnosti. Višja kot je vrednost, bolj podrobne spremembe je mogoče izvesti na vaših motivih.

Hitrost odzivnosti 233PPS zagotavlja takojšen odziv na premike peresa in tako uporabnikom omogoča gladko ustvarjalno izkušnjo. Grafična tablica Huion H430P ima 4 nastavljive tipke, s katerimi si lahko olajšate in pohitrite delo. Vsako tipko lahko poljubno nastavite na želeno bližnjico: razveljavi, kopiraj, zamenjaj čopič, prilepi in podobno.

Tablica je združljiva z Windows 7/8/8.1/10 in Mac sistemi 10.11.0 ali novejši. Grafična tablica H430P je dobra izbira za ustvarjalce, ki so na začetku svoje ustvarjalne poti. TUKAJ si lahko ogledate še več informacij. Prodajalec vam grafično tablico pošlje iz evropskega skladišča.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
grafične tablice


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več
Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več