Operacijski sistemi
02.09.2012 13:24

Deli z drugimi:

Share

Google Play presenetil s sezonskim znižanjem cen

Priložnost zamujena, ne vrne se nobena!
Priložnost zamujena, ne vrne se nobena!

Mobilne naprave Android so med uporabniki zelo priljubljene, saj je na spletnem portalu Google Play zanje na razpolago več kot 450 tisoč aplikacij. Te uporabniki mobilnih naprav nameščajo kot za stavo, saj je kar dve tretjini programov in računalniških iger povsem brezplačnih. Plačljive aplikacije pa so na voljo tako rekoč za drobiž.

Čeprav so plačljive aplikacije za mobilni operacijski sistem Android cenovno zelo ugodne, se je podjetje Google odločilo, da bo določenim aplikacijam še dodatno znižalo cene. Tu dejansko gre za sezonsko znižanje, s katerim želi računalniški gigant uporabnikom mobilnih naprav Android polepšati slovo od poletja. Znižanj so bili deležni tako klasični programi kot priljubljene računalniške igre.

Verjetno se sprašujete, kako poiskati aplikacije z akcijskimi cenami na spletnem portalu Google Play, kjer je na voljo več kot 450 tisoč aplikacij in računalniških iger? Preprosto! Za to namreč zadošča, da v iskalno vrstico portala Google Play (http://goo.gl/EJX4i) vpišete ključne besede »****End of Summer Sale« (z narekovaji) oziroma kliknete na povezavo http://goo.gl/Xc9fI. V seznamu zadetkov se vam bodo prikazali tako znižani programi kot računalniške igre.

Med znižanimi programi in igrami najdemo vrsto priznanih izdelkov, kot so na primer igre programske hiše Gameloft (Modern Combat 3: Fallen Nation in N.O.V.A. 3 – Near Orbit) ter programske opreme Beautiful Widgets, Business Calendar, ProCapture, Autorun Manager Pro in še bi lahko naštevali. Plačljivi programi in igre so na voljo že od neverjetnih 69 evrskih centov naprej. Trenutno je na portalu Google Play znižanih 137 aplikacij. Ker se bo sedanjim aplikacijam v prihodnjih dneh pridružila še kakšna, vam priporočamo, da budno spremljajte dogajanje na spletnem portalu Google Play.

Vas zanima več iz te teme?
Android operacijski sistem

Prijavi napako v članku