Računalništvo, telefonija
02.08.2019 14:10
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Golden Drum: rok za prijavo del je skoraj tu

Sodelujte v tekmi enega od osmih izbranih festivalov, ki so vključeni v WARC Rankings!
Golden Drum: rok za prijavo del je skoraj tu
Golden Drum: rok za prijavo del je skoraj tu

Prijavljena dela se bodo potegovala za naslednje nagrade:

Najboljše delo sekcije KAJ, ki ga med prejemniki velikih nagrad sekcije KAJ izbere žirija KAJ in Najboljše delo sekcije ZAKAJ, ki ga izmed prejemnikov velikih nagrad, Najboljšega od duha kraja in Najboljšega dobrega v sekciji ZAKAJ izbere žirija ZAKAJ. Velika nagrada, ki je podeljena v skupinah Film, Tisk, Ambientalne komunikacije, Zvok, Spletne in mobilne komunikacije, Oblikovanje, Inovativnost, Obrtna odličnost, Integrirane komunikacije, Aktivacija, Upravljanje znamk, Funkcionalna učinkovitost, Vsebina in Angažiranost. Nova nagrada, Naboljše od duha kraja, bo najboljšemu delu skupine Genius Loci / Lokalni duh, ki poudarja in slavi duh kraja, prvič podelila žirija ZAKAJ. Najboljše dobro bo podeljeno najboljšemu delu z družbeno in dobrodelno vsebino v skupini Družbeno dobro. Zlati boben za najboljše delo znotraj kategorije. Srebrni boben za drugo najboljše delo znotraj kategorije. Zlata vrtnica za oglaševalsko agencijo, ki je zbrala največ točk. Zlati zmaj za najbolj uspešno neodvisno oglaševalsko agencijo, ki zbere največ točk. Zlata mreža za najbolj uspešno agencijsko mrežo na podlagi seštevka točk vseh agencij prijaviteljic, ki delujejo kot del mreže in Velika nagrada za najboljšo znamko za oglaševano blagovno znamko, ki zbere največ točk.

In dve posebni nagradi:

Nagrada Zlati boben Adriatik bo predstavljena na podlagi festivalskega sistema točkovanja za najbolj uspešno delo iz naslednjih držav regije Adriatik: Bosna in Hercegovina, Črna gora, Hrvaška, Kosovo, Severna Makedonija, Srbija in Slovenija.

Nagrada Zlata ura je posebna nagrada, ki jo prejme kreativni direktor najboljše kampanje leta, ki prejme največ točk za kampanjo in posamezna dela iste kampanje v vseh kategorijah tekmovanja v enem letu. Zmagovalec je nagrajen z nazivom najboljšega kreativnega direktorja leta na Zlatem bobnu.


Sodelujte v tekmovanju.

Rok za prijavo del: 13. avgust.

Datum prve objave dela: 1. januar 2018 – 13. avgust 2019.


Prijavi napako v članku