Računalništvo, telefonija
05.09.2012 13:12

Deli z drugimi:

Share

Gledanje TV izven okvirjev: philipsovi televizorji serije PFL6900

TP Vision predstavlja najnovejšo serijo Philipsovih pametnih televizorjev PFL6900, ki navdušujejo s sodobnim brezrobnim dizajnom. Omenjena serija se ponaša z izjemno ozkim zaslonom (3,3 cm) brez okvirjev, ki zagotavlja popolnoma novo izkušnjo gledanja. Televizorji serije PFL6900 so opremljeni z najsodobnejšimi tehnologijami za uravnavanje svetlobe, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost slike.
Gledanje TV izven okvirjev: philipsovi televizorji serije PFL6900
Gledanje TV izven okvirjev: philipsovi televizorji serije PFL6900

Serijo PFL6900 odlikujejo tudi številne pametne aplikacije, kot so spletna videoteka, igre, možnost predvajanja zamujenih TV vsebin, ki zagotavljajo nešteto možnosti za kratkočasenje, ter širok izbor povezljivosti, saj lahko televizor brezžično povežemo z napravami, kot so mobilni telefon, prenosni računalnik, tablica in zvočniki.

Nova serija PFL6900 je oblikovana s posebnim poudarkom na sodobni eleganci, ki zagotavlja popolno zlitje z opremo v stanovanju. Zaslon televizorja je izdelan iz anodiziranega aluminija, ki je ob robovih zaokrožen z brušenimi črnimi žlebički, kar ustvarja videz brez okvirjev in uporabniku prinaša izjemno filmsko izkušnjo gledanja. Zaradi brezrobnega zaslona se Philiposvi televizorji iz omenjene serije že skoraj približujejo videzu TV tapete.

Philipsovi televizorji serije PFL6900 s premerom zaslona 107 cm (42 palcev) ali 119 cm (47 palcev) in širino le 3,3 cm navdušujejo tudi z vrhunsko kakovostjo slike, ki jo zagotavljajo tehnologije Ambilight, Pixel Precise HD in 600Hz Perfect Motion Rate (PMR). Slednja skrbi za ostro sliko in živahne barve, tudi pri vsebinah s hitrimi akcijskimi učinki. Ambilight samodejno uravnava najbolj optimalno nastavitev osvetlitve in intenzivnost barvnih odtenkov glede na okolje, ki obdaja televizor, in s tem poskrbi za očem prijetnejše gledanje. Tehnologija Pixel Precise HD pa poskrbi za popolno ločljivost slike, ne glede na izvor predvajanja (internet, Blu-ray).

Serija Philips PFL6900 uporabnikom ponuja tudi številne možnosti za kratkočasenje in zabavo, saj je opremljena z najnovejšimi aplikacijami Smart TV in naprednimi 3D tehnologijami. Uporabniki si tako lahko zahvaljujoč posebni funkciji 2D to 3D vse filme ogledajo v 3D tehniki. Na svoj račun bodo prišli tudi igričarji, saj televizorji podpirajo tudi igranje video igric v 3D tehniki, kjer vsak igralec na zaslonu vidi le svoj del. Preko vmesnika Smart TV pa lahko dostopajo do spletnih strani, spletnih trgovin, videotek, elektronskega programskega vodiča in storitve za ogled že predvajanih vsebin. Slednja omogoča, da si zamujene video vsebine ponovno ogledajo, lahko pa jih tudi ustavijo ali posnamejo na zunanji trdi disk.

Ena izmed odlik Philipsovih televizorjev PFL6900 je tudi povezljivost, saj podpirajo WLAN (brezžično) povezavo, kar uporabnikom omogoča prenos in ogled vsebin iz naprav, kot so prenosniki, tablični računalniki, zvočniki ali mobilne naprave. Namesto z daljinskim upravljalnikom je televizorje, zahvaljujoč aplikaciji MyRemote App, možno upravljati s pametnimi mobilnimi telefoni. Televizorji so opremljeni tudi s štirimi HDMI in tremi USB izhodi.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku