Igre
07.03.2020 14:00
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ghost of Tsushima ima datum izida

Težko pričakovano samurajščino bomo lahko igrali že poleti.
Težko pričakovano samurajščino bomo lahko igrali že poleti.

Lastniki konzole PlayStation 4 imajo nov razlog za veselje, saj je Sony razkril, da bo težko pričakovana ekskluziva Ghost of Tsushima na voljo že poleti.

Zgodovinska tretjeosebna akcijska pustolovščina podjetja Sucker Punch (Infamous, Sly Cooper) bo izšla 26. junija in igralce postavila v vlogo enega zadnjih samurajev na otoku Tsušima. Čeprav gre za fiktivno zgodbo, avtorji želijo podrobno rekonstruirati pomembne zgodovinske dogodke iz časa mongolske invazije na Japonsko, za navdih pa jim služijo tudi filmske klasike Akire Kurosawe.

Odprtosvetovna izkušnja bo poleg močne zgodbe in vrhunskega vzdušja postregla s kompleksnim bojevanjem, jahanjem ter kavljem za plezanje v stilu Sekiro: Shadows Die Twice. Sony je obenem razkril več različnih izdaj, med katerimi še posebej izstopa zbirateljska edicija, ki za okoli 150 evrov vključuje fizično kopijo igre v kovinski škatlici, repliko Sakaieve maske, zemljevid, knjižico z umetninami ter cel kup drugih dobrot.

Z razkritjem datuma izida pa smo dobili tudi svež zgodbeni napovednik, ki si ga enostavno morate ogledati, če vas privlači zgodovina dežele vzhajajočega sonca.


Prijavi napako v članku