Igre
23.07.2021 17:00

Deli z drugimi:

Share

Ghost of Tsushima je dobil novo razširitev

Ghost of Tsushima Director's Cut se bo poglobila v Jinovo preteklost in igralcem bolj nazorno predstavila njegove travme, ki smo jih le delno spoznali v originalni igri.
Ghost of Tsushima Director's Cut se bo poglobila v Jinovo preteklost in igralcem bolj nazorno predstavila njegove travme, ki smo jih le delno spoznali v originalni igri.

Ghost of Tsushima Director’s Cut bo raziskal travme glavnega protagonista Jina v »zgodbi o zdravljenju«. Nova razširitev se bo poglobila v Jinovo preteklost in nas peljala nazaj na njegov rodni otok Iki, kjer bo moral zaščititi svoje ljudstvo pred novo grožnjo.

Sony in Sucker Punch sta razkrila nekaj novih podrobnosti o razširitvi in izdala nov napovednik.

Izkušeni pisatelj studia Sucker Punch Patrick Downs je pred kratkim gledalcem predstavil malo ozadja otoka Iki in zgodbo o novi razširitvi igre Ghost of Tsushima. Po prihodu na otok se bomo srečali s tamkajšnjim vladarjem, mongolskim šamanom po imenu Ankhsar Khatun. Khatun je vojskovodja, ki osvaja narode, vendar se zdi, da je tudi duhovni vodja za svoje ljudi. Igralci bodo morali raziskati otok Iki in odkriti način, kako obvarovati Jinovo ljudstvo.

Ta nova zgodba, ki vključuje nove lokacije in misije, se bo poglobila v Jinovo preteklost in igralcem dala boljšo predstavo o travmah, ki so bile v originalni zgodbi le delno prikazane. Downs pojasnjuje, da je razširitev »zgodba o zdravljenju«, kar je po njihovem mnenju zelo primerno za trenutne čase.

Izdaja režiserske različice pride na prodajne police 20. avgusta za PS5 in PS4.

Oglejte si še ostale napovednike prihajajočih iger v letu 2021 in 2022 v naši rubriki Igre.

Vas zanima več iz te teme?
PlayStation igre napovedi iger

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

ADMIRAL DYNAMICS d.o.o.

PTC Diamant, Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 810 91 92

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več