Računalništvo, telefonija
07.05.2013 18:11

Deli z drugimi:

Share

Gel tiskalnike odlikuje varčna tehnologija tudi takrat ko nič ne tiskate

ECO način je visoko učinkovita nastavitev, ki med delovanjem varčuje s porabo energije ter dopušča nemoteno delovanje naprave med tiskanjem, kopiranjem ... ECO način lahko prihrani vse do 86 % manj porabe energije, medtem ko naprava ne deluje.
RICOH Aficio SG3100DN
RICOH Aficio SG3100DN

Ricoh GELJET tehnologija se ponaša z izrednimi odlikami: tehnologija za visoko kakovost izpisa, visoko hitrost izpisa in visoko kakovostno barvno tiskanje. QSU (Quick Start-Up),ki ga je ravno tako razvil Ricoh, je bil ustvarjen z namenom doseganja učinkovitega ohranjanja energije Ricoh naprav. Naprava, ki je brez QSU, je velik odjemalec električne energije, tudi ko ne deluje oziroma ko je na »čakanju«.

Pomislite na čas, ki preteče medtem ko čakate, da se naprava ogreje, in ravno tako ustvarja neznatne stroške porabe električne energije. QSU (Quick Start-Up) tehnologija napravo takoj prebudi in postavi v delovanje, in če prihrani na času, se prihrani tudi poraba električne energije. Poleg tega pa se GEL naprave ponašajo s tiskom pri nižjih temperaturah, kar dodatno ustvarja prihranek električne energije, in z izredno hitrostjo 29 strani na minuto.

Z uporabo nastavitve Level Color™ so stroški barvnih izpisov ekvivalentni stroškom, ki nastajajo pri črno-belih izpisih. Medtem ko je besedilo natisnjeno pri normalni kakovosti, se količina nanosa barve pri slikah zmanjša tudi do 50 %.

Ključne prednosti:

  • Manjša poraba energije
  • Nižji stroški energije
  • Nižje emisije CO2

Za več informacij se obrnite na info@vibor.si ali www.vibor.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vibor d.o.o. zastopnik za RICOH v Sloveniji in ukinja NASHUATEC

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku