Računalništvo, telefonija
26.10.2017 07:55
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

GearBest z novimi zanimivimi mobilnimi napravami v ponudbi!

ZTE AXON 7
ZTE AXON 7

Spletna trgovina GearBest (https://www.gearbest.com/) se je ponovno odločila za svojevrstno razprodajo, ki nobenega ne bo pustila hladnega, saj ponuja izjemno promocijsko ceno za raznovrstne izdelke, ki jih ima v ponudbi. Tokrat še posebej izpostavljamo dva pametna mobilna telefona (ZTE AXON 7 in ARCHOS Diamond Alpha+) in eno pametno ročno uro (MGCOOL Band 3). Te mobilne naprave lahko namreč s promocijsko kodo dobimo po zelo ugodni ceni.

Pametni mobilni telefon ZTE AXON 7 je lahko naš že za 194,62 evrov (http://bit.ly/ZTE-AXON-7) in sicer z uporabo kupona »zteaxon7« (brez narekovajev). Za to ceno bomo dobili napravo, ki je opremljena s 14-centimetrskim oziroma 5,5-palčnim zaslonom super AMOLED brez robov, zmogljivim procesorjem Snapdragon 820, štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 64 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov. Na vgrajenem pomnilniku je nameščen mobilni operacijski sistem Android 6.0, za zajem fotografij pa je na voljo fotoaparat ločljivosti 20 milijonov točk.

Nekoliko zmogljivejši pametni mobilni telefon ARCHOS Diamond Alpha+ (http://bit.ly/ARCHOS-Diamond-Alpha-Plus) pa je s kuponom »ARCHOS« lahko naš že za zgolj 276,70 evrov. Oblikovno všečna naprava ponuja zaslon s 13,2-centimetrsko oziroma 5,2 palčno diagonalo, osemjedrni procesor Snapdragon 652, šest gigabajtov sistemskega pomnilnika in kar 128 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov. Tu najdemo še dve spletni kameri ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk, digitalni fotoaparat ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk in prednameščen Android 6.0.

Ljubiteljem športnih aktivnosti na prostem pa se bo nedvomno priljubila pametna ročna ura MGCOOL Band 3 (http://bit.ly/MGCOOL-Band-3). Ta je namreč odporna proti vodi in prahu (standard IP68) ter beleži vse ključne podatke pri vadbi, kot so frekvenca utripa srca, število korakov, način spanja in še mnogo več. Pametna ročna ura je opremljena tudi z zelo zmogljivo baterijo, ki ji zagotavlja do 30 dni neprekinjenega delovanja. Nadvse uporaben izdelek je lahko naš že za slabih 10 evrov, vendar z nakupom nikar ne odlašajte, saj je po tej ceni na voljo le 10 izdelkov.


Prijavi napako v članku