Računalništvo, telefonija
14.04.2012 14:29

Deli z drugimi:

Share

Garmin nűvi 3590LMT s Smartphone povezavo

Najnovejša navigacija pri Garminu.
Garmin nűvi 3590LMT s Smartphone povezavo
Garmin nűvi 3590LMT s Smartphone povezavo

Garmin predstavlja nüvi 3590LMT, navigacijo z ultra tankim ohišjem in s širokim zaslonom diagonale 12,7 cm, ki omogoča samodejni prehod iz pokončnega v ležeč položaj. Hitro snemljiv pametni nosilec vsebuje dodatni mikrofon, možnost hitre odstranitve naprave, olajša avtomatično vključitev/izključitev in omogoča shranitev lokacije parkiranja. Navigacija vas usmerja na pravi vozni pas za približujoči se izvoz/razcep in prikazuje digitalne fotografije dejanskega izvoza/razcepa v visoki ločljivosti z neverjetnimi podrobnostmi.

Imate Android pametni telefon? Naložite Smartphone Link in tako dobite dostop do povezljivih storitev na navigaciji. Ustvarja brezhibno navigacijsko izkušnjo med nüvi in vašim pametnim telefonom. “Garmin Live Services” omogoča ažurne in “žive” informacije na vaši Garmin navigaciji. Nekatere vključene storitve so brezplačne (Išči, Vreme, myGarmin sporočanje, POI ocenjevanja, Garmin Tracker), ko se povežete s Smartphone Link, na druge se je potrebno naročiti in ponujajo premium vsebino ter izboljšane karakteristike.

“Lifetime Traffic” opozorila – za neprekinjeno vožnjo nüvi 3590LMT vključuje doživljenjsko naročnino, ki velja na področju, pokritem s signalom servisov RDS-TMC. Brezplačna naročniška storitev združuje trafficTrends™ in RDS-TMC prometne informacije. Pri izračunu poti do izbranega cilja so tako upoštevane vaše vozne navade kot tudi aktualno stanje na cestah. Vozniki pričakujejo ažurne informacije, zato bodo podrobnejšo in obširno pokrivanje s prometnimi informacijami želeli nadgraditi na Garmin “3D Live traffic” storitev preko Android pametnega telefona.

Garmin Guidance 3 je najbolj napreden sistem Garmin navigacije, ki olajša vsakodnevno vožnjo. Izboljšave med drugim vključujejo hitrejši izračun poti in prikaz zemljevida, hitrejše iskanje destinacij ter hiter vpis naslova. Omogoča tudi prikaz zanimivih točk iz obvoznice ali avtoceste – npr. restavracije, pogledate in izberete kar na zemljevidu.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku