Računalništvo, telefonija
22.02.2008 11:19
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Gama System z dokumentnim sistemom že na treh kontinentih

Družba Gama System d.o.o.,

redni član Tehnološkega parka Ljubljana, je podpisala partnersko pogodbo s petim največjim IT-podjetjem v Rusiji – podjetjem SKB KONTUR iz Jekaterinburga.

Družba Gama System d.o.o. je s podpisom partnerske pogodbe podjetju SKB KONTUR odstopila ekskluzivno pravico trženja, razvoja mreže lokalnih zastopnikov in uvajanja rešitev Gama System na azijskem delu ruskega trga. Na evropskem delu Rusije ima podjetje SKB KONTUR začasno le pravico trženja, v primeru uspešnega trženja pa bo pridobilo ekskluzivno pravico tudi za ta del Rusije.

Partnerja sta pravkar zaključila pripravljalne dejavnosti za začetek trženja rešitev na ruskem trgu, ki so vključevale tudi izobraževanje dveh sodelavcev podjetja SBK KONTUR v Ljubljani in pripravo različice v ruskem jeziku za potrebe lokalnega trga.

Začetki dogovarjanja o sodelovanju med podjetjema segajo na sejem CeBIT 2007, kjer je Gama System nastopila v okviru prizadevanj za globalizacijo poslovanja. Podpis partnerske pogodbe s partnerjem, ki ima približno 500 zaposlenih in sedem lastnih podružnic ter 35 partnerjev v Rusiji, potrjuje, da je dokumentna linija Gama System ena najbolj celovitih in najsodobnejših rešitev za upravljanje (DMS) ter arhiviranje elektronskih dokumentov v svetovnem merilu.


Prijavi napako v članku