Programska oprema
28.02.2008 09:25
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Gama System na CeBIT-u pričakuje preboj med svetovno elito

Družba Gama System, vodilni slovenski razvijalec visokozmogljive in inovativne programske opreme Gama System®, se bo tudi letos predstavila na sejmu CeBIT 2008. Na letošnjem svetovnem informacijskem dogodku pričakuje preboj med vodilne svetovne ponudnike rešitev za upravljanje in varno hrambo digitalno podpisanih in časovno žigosanih elektronskih dokumentov. Odločilen korak v tej smeri je bil narejen lani, ko je družba podpisala tri partnerske pogodbe, s partnerji iz BiH, Sudana in Rusije. Podjetji iMIX (BiH) in Ashrafcom (Sudan) sta se odločili za aktiven nastop na CeBIT-u 2008 in bosta tako edini družbi iz obeh držav, prisotni na sejmu. Ponudbo Gama System in njegovih partnerjev si bo mogoče ogledati v hali 3, na razstavnem prostoru A55.

V družbi Gama System so prepričani, da bo največ zanimanja obiskovalcev pritegnila produktna linija podpore obvladovanju dokumentacije, namenjena podjetjem, bankam, bolnišnicam in javni upravi. Sestavljata jo sistem za upravljanje elektronskih dokumentov Gama System eDocs (DMS) in podpora tehnični dokumentaciji (PDM) ter sistem za arhiviranje digitalno podpisanih in časovno žigosanih elektronskih dokumentov Gama System E-Arhiv. Gama System ima na voljo tehnološko napredno, inovativno in zelo zmogljivo programsko opremo, zato nameravajo na letošnjem CeBIT-u skupaj s svojimi partnerji razširiti partnersko skupnost za pet novih članov.

“Z nastopom na CeBIT-u 2008 nadaljujemo pred leti zastavljeno strategijo predstavljanja naših rešitev na največjem IT-sejmu, ki je svojevrsten izziv,” je dejal mag. Marko Šobota, direktor družbe Gama System. “Naša visoka pričakovanja temeljijo predvsem na prepričanju, da imamo na voljo izjemno kakovostno in konkurenčno programsko opremo, s katero se postavljamo ob bok najnaprednejšim in priznanim svetovnim družbam na področju informacijskih tehnologij.”

Dokaz, da so bile strateške usmeritve podjetja zelo dobro zastavljene, da sta bili jasna vizija in visoki cilji realni, lastne zamisli znanje pa najboljša izbira, so naslednja dejstva:

– Podpis treh partnerskih pogodb, med katerimi izstopa pogodba s SKB Kontur, petim največjim IT-podjetjem v Rusiji.
– Uspeh na drugem Slovenskem forumu inovacij z uvrstitvijo med deset najinovativnejših podjetij v Sloveniji in nazivom najboljše inovacije v kategoriji malih in srednjih podjetij (Gama System E-Arhiv).
– Uvrstitev sistema za upravljanje dokumentov Gama System eDocs med 50 najboljših idej na prvem Slovenskem forumu inovacij.
– Podpisane pogodbe z vrsto najuglednejših podjetij na domačem trgu.

Vodstvo Gama System se je ves čas zavedalo, da je z inovativnim pristopom možen preboj z majhnega trga na globalno raven. Trdno prepričanje vodstva je sodelavcem vlivalo zaupanje, da so verjeli in vztrajali na začrtani poti. “Zastavili smo si obsežen projekt, ki smo ga realizirali na lastnih idejah ter inovativnih pristopih in smo ga v celoti financirali iz lastnih sredstev, predvsem z vloženim trudom. Zavedati se je treba, da pri inovativnih projektih ni rutine. So izziv, adrenalin, odgovornost in na koncu tudi veselje ob spoznanju, da smo ustvarili svetovno primerljiv izdelek. Zato se s ponosom in samozavestjo veselimo tokratnega srečanja s konkurenco na največjem svetovnem IT-sejmu,” je še dodal Šobota.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več
Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35