Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
30.06.2021 14:15
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Galaxy VL – najbolj kompaktna trifazna naprava za neprekinjeno napajanje

  • 50 odstotkov bolj kompaktna od povprečja v panogi
  • Zaščita pred električnim udarom (Live Swap) je nova funkcija, ki bolje ščiti zaposlene in omogoča poslovanje brez izpadov.
  • 99-odstotna učinkovitost v načinu ECOnversion ™ omogoča povrnitev naložbe v manj kot dveh letih v srednje velikih in velikih podatkovnih centrih

Schneider Electric, vodilni v digitalni preobrazbi upravljanja in avtomatizacije energije, je na trg postavil napravo Galaxy VL 200-500 kW (400V / 480V) za trifazno neprekinjeno napajanje (UPS). To je najnovejša različica iz družine izdelkov Galaxy. Ta kompaktna, zelo učinkovita naprava za neprekinjeno napajanje, ki je na voljo po vsem svetu, omogoča do 99-odstotno učinkovitost v načinu ECOnversion in povrnitev naložbe v manj kot dveh letih (odvisno od modela). Namenjena je srednje velikim in velikim podatkovnim centrom ter za uporabo v poslovnih stavbah in industrijskih obratih.

Danes, ko postaja kvadratura podatkovnih centrov vse dražje, je velika prednost kompaktna zasnova Galaxy VL, ki zavzema le polovico prostora povprečne velikosti takšnih naprav v industriji, in sicer le 0,8 kvadratnega metra. Ima modularno, prilagodljivo arhitekturo, ki strokovnjakom v podatkovnih centrih omogoča postopno povečanje moči z 200 na 500 kW z moduli po 50 kW, kar omogoča rast infrastrukture v skladu s poslovnimi potrebami.

Poleg tega je Schneider Electric na napravi Galaxy VL pionirsko uvedel funkcijo Live Swap, ki nudi zaščito pred električnim udarom v postopku dodajanja ali zamenjave modulov. Med tem postopkom je neprekinjeno napajanje v funkciji in deluje v celoti, s čimer se prepreči nepredviden izpad.

»Nova, energetsko učinkovita naprava Galaxy VL postavlja izjemno visok standard inovativnosti pri razvoju neprekinjenega napajanja. Zasnovana je tako, da našim strankam pomaga pri rasti poslovanja, zavzema manj prostora in je s tem stroškovno ugodnejša,« je povedal Mustafa Demirkol, podpredsednik trženja trifaznih neprekinjenih napajalnikov pri Schneider Electricu. »Osredotočeni smo na zahteve podatkovnih centrov, kot so prilagodljivost, odpornost, učinkovitost in trajnost. Nov dodatek družini naprav Galaxy je tudi Green Premium – kar pomeni, da gre za visoko zmogljivo napravo, ki ustreza trajnostnim zahtevam in zapolnjuje vrzel na trgu naprav srednjega razreda.«

Ključne prednosti nove naprave Galaxy VL za neprekinjeno napajanje

Izkorišča prostor in omogoča prihodnjo rast: Galaxy VL je najbolj kompaktna naprava v svojem razredu, 50 odstotkov bolj kompaktna od povprečja v panogi. To pomeni, da zavzame veliko manj dragocenega prostora v podatkovnem centru in na splošno v IT infrastrukturi. Poleg tega Litij-ionske omare za baterije Galaxy VL prihranijo do 70 odstotkov prostora v primerjavi z baterijskimi rešitvami VRLA.

Prihrani denar: Galaxy VL je modularna in prilagodljiva platforma, ki omogoča plačilo oglede na uporabljeni modul, s čimer se znižajo kapitalske naložbe, obratovalni stroški, poraba energije in skupni stroški lastništva. Moč naprave se lahko kadar koli prilagodi z 200 do 500 kW s preprostim dodajanjem modulov po 50 kW, ne da bi za to potrebovali dodaten prostor.

Dosega trajnostne cilje: pri delovanju v načinu ECOnversion je učinkovitost do 99-odstotna in omogoča povračilo naložbe v manj kot dveh letih s prihranikom energije. Oznaka Schneider Electric Green Premium pomeni, da izdelek vključuje uporabo dolgotrajnih litij-ionskih baterij.

Povezava z okoljem EcoStruxure: operaterji podatkovnih centrov lahko s povezovanjem Galaxy VL s platformo EcoStruxure v celoti izkoristijo programsko opremo in storitve, ki so priložene tej platformi. EcoStruxure uporabnikom omogoča boljše upravljanje, modeliranje in spremljanje njihove informacijske infrastrukture ter ima stalno tehnično podporo, 24 ur na dan, sedem dni v tednu, ne glede na lokacijo.

Galaxy VL je naprodaj v vseh državah sveta, kjer ima Schneider Electric svoje pisarne in prodajalce, lahko pa ga kupite tudi neposredno pri samem podjetju. Njihov slovenski zastopnik in uradni distributer je podjetje ADVANT.

Več podrobnosti o Galaxy VL in podjetju Schneider Electric najdete na njihovi spletni strani. Več informacij o slovenskem zastopniku in distributerju elektronskih delov ADVANT pa tukaj.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Galaxy VL UPS naprave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Zlati partner

S&T ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več