Računalništvo, telefonija
27.06.2011 17:50

Deli z drugimi:

Share

Tagetik prejel nagrado za najboljšega Microsoftovega parnerja na področju prodaje poslovnih programskih rešitev

Tagetik je ponosno objavil novico, da je zmagal in dobil prvo nagrado za microsoftovega neodvisnega prodajalca poslovne programske opreme za 2011 (angl. 2011 Microsoft ISV/Software Line of Business Partner of the Year Award).
Tagetik prejel nagrado za najboljšega Microsoftovega parnerja na področju prodaje poslovnih programskih rešitev
Tagetik prejel nagrado za najboljšega Microsoftovega parnerja na področju prodaje poslovnih programskih rešitev

Tagetik je uvrščen med najvišje Microsoftove partnerje na globalni ravni, saj je pokazal odličnost in inovativnost pri implementaciji rešitev, ki temeljijo na Microsoftovi tehnologiji.

“Zelo ponosni smo na nagrado, ki nam jo je podelil Microsoft”, pravi glavni izvršni direktor na Tagetiku Manuel Vellutini. “To je jasna potrditev globalnega dosega Tagetika na področju programske opreme. Zadnji dve leti sta Microsoft in Tagetik tesno sodelovala, da bi zapolnila vrzel vse večje potrebe po integraciji kolaborativnih tehnologij s procesi poslovnega obveščanja in upravljanja uspešnosti podjetij. Danes imamo resnično revolucionarni produkt, Tagetik 3.0 Enabled by Microsoft® SharePoint® Server 2010, (www.tagetik.com/software/bi/sharepoint), ki prinaša vrednost strankam in sistemskim integratorjem. Ta širša rešitev združuje najboljše Tagetikove vgrajene procese za upravljanje uspešnosti poslovanja z Microsoftovimi rešitvami, pri tem pa dokazano uspešno tekmuje in zmaguje v nasprotju z največjimi prodajalci na trgu. Nenazadnje sistemskim integratorjem omogoča razvoj rešitev in uspešno implementacijo na Microsoftovi platformi.”

Nagrade so bile podeljene v številnih kategorijah, nagrajenci pa so bili izbrani izmed več kot 3000 ponudniki. Tagetik je bil prepoznan kot ponudnik, ki zagotavlja izjemne storitve in storitve znotraj “Microsoft ISV/Software Line of Business Partner of the Year”. Ta nagrajuje ISV partnerje, ki so dokazali odličnost pri razvoju poslovnih rešitev (ERP, CRM, ECM, BI) in temeljijo na Microsoftovi platformi.

“Zaradi dokazanega vodilnega položaja pri zagotavljanju poslovnih BI aplikacij na trgu, Microsoft ponosno razglaša podjetje Tagetik kot najbolj dragocenega partnerja na tem področju”, je povedal Walid Abu-Hadba, korporativni podpredsednik za razvoj.

Microsoftove nagrade partnerjem so podjeljene tistim, ki so v zadnjem letu razvili in dostavili izjemne rešitve, ki temeljijo na Microsoftovi platformi.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CRMT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CRMT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Tagetik je na letni konferenci lansiral novo verzijo rešitev za celovito upravljanje poslovanja

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CRMT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku