Računalništvo, telefonija
08.10.2019 19:32

Deli z drugimi:

Share

Futuristične slušalke za zgolj 10,87 evrov!

Futuristične slušalke V10 so za nameček še vodotesne!
Futuristične slušalke V10 so za nameček še vodotesne!

Trend ušesnih slušalk Bluetooth se krepi, saj je brezžično povezovanje precej bolj praktično od tistega s kabli. Kablov in klasičnih 3,5 milimetrskih priključkov je vse manj, miniaturne brezžične slušalke pa med uporabniki postajajo iz dneva v dan bolj priljubljene.

Če še nimate miniaturnih brezžičnih slušalk ali so vaše že za odpis, imamo za vas zelo dobro novico. Pravzaprav jo ima kar trgovec na spletnem portalu Ebay. Ta namreč na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/362775904257 ponuja oblikovno všečne brezžične slušalke V10 po zelo nizki ceni. Trenutno namreč poteka akcijska prodaja izdelka, cena zanj pa je le 10,9 evrov, kar je nedvomno zelo ugodno, vsaj glede na to, da gre tu za zelo zanimive brezžične slušalke, ki nas vsaj zlahka ne bodo pustile na cedilu.

Čeprav je za ušesne brezžične slušalke V10 treba odšteti le slabih 11 evrov, smo prepričani, da boste z njimi več kot zadovoljni. Te so namreč izdelane posebej za navdušence nad glasbo in športom, saj prek povezave Bluetooth 5.0 nudijo zelo močan in stabilen signal, ki ima doseg deset metrov. Poleg tega so še peresno lahke, ergonomsko oblikovane in udobne za nošenje.

Napolnjena baterija zadošča za približno štiri ure neprekinjenega delovanja, polnimo pa jih lahko s polnilno škatlico, kamor jih ob neuporabi tudi pospravimo. Novost je seveda opremljena tudi z dvema mikrofonoma ter združljiva z bogato paleto naprav, ki podpirajo brezžično povezavo Bluetooth, vključno s pametnimi mobilnimi telefoni iOS, Android, tabličnimi računalniki, prenosniki in drugimi napravami. Več o samem izdelku pa je na voljo na povezavi https://www.ebay.com/itm/362775904257.


Prijavi napako v članku