Računalništvo, telefonija
02.03.2012 14:06

Deli z drugimi:

Share

Fujitsu z novo tablico STYLISTIC

Fujitsujev tablični računalnik STYLISTIC M532 Android Media združuje posel z zabavo
Fujitsu je predstavil tablični računalnik STYLISTIC M532 Android Media, ki združuje delo in užitek na eni sami napravi
Fujitsu je predstavil tablični računalnik STYLISTIC M532 Android Media, ki združuje delo in užitek na eni sami napravi

Fujitsu je predstavil tablični računalnik STYLISTIC M532 Android Media, popolno mobilno napravo za poslovneže, ki želijo združiti delo in užitek na eni sami napravi.


Vsestranska tablica je idealna izbira za mobilne uporabnike, saj združuje visok nivo uporabnosti in varnosti, ki jo zahtevajo podjetja na področju mobilnih naprav. Tablični računalnik je popoln za t. i. trend “Prinesi svojo lastno napravo” (Bring Your Own Device) ter poslovno in zasebno uporabo. Poleg tega ponuja tudi eleganten izgled in vrhunsko zmogljivost, ki si jo želijo poslovni uporabniki.

Tablica STYLISTIC M532 predstavlja Fujitsujev odgovor na trend “Prinesi svojo lastno napravo” in na vprašanje varnosti mobilnih naprav. STYLISTIC M532 pomaga zagotavljati varnost mrež podjetij in preprečevati uhajanje informacij na nepooblaščene naprave: tako pri uporabi znotraj podjetja kot tudi pri oddaljenem dostopu.

Mobilnost poslovanja

Nova Fujitsujeva tablica STYLISTIC M532 poslovnim uporabnikom ponuja hiter in preprost mobilni dostop do informacij svojega podjetja. Prenosljiva tablica je dovolj vsestranska, da omogoča dostop do poslovnih informacij iz številnih okolij – med potovanjem, na obisku pri strankah, pri ustvarjanju beležk in sinhroniziranju koledarjev ter časovnic med sestanki.

STYLISTIC M532 je, zahvaljujoč celodnevni avtonomiji baterije, popoln spremljevalec od jutra do poznega večera. Med delavnikom omogoča hiter, enostaven in zavarovan dostop do mreže in podatkov podjetja. Ko se delovni dan zaključi, STYLISTIC M532 poskrbi za neviden prehod v idealen osebni tablični računalnik. Tablica prinaša tudi bogato multimedijsko uporabniško izkušnjo v kombinaciji z vrhunskimi lastnostmi kot je Gorilla Glass zaslon in super hitri štiri-jedrni procesor.

Maksimalna produktivnost

Fujitsujev STYLISTIC M532 je idealna naprava za zaposlene poslovneže. Omogoča dostop do infrastrukture virtualnih namizij dovoljuje najvišjo možno produktivnost kjerkoli in kadarkoli. Zavarovan dostop do poslovnih aplikacij in občutljivih podatkov je zagotovljen brez strahu pred nepooblaščenim uhajanjem informacij. Že nameščene poslovne programske aplikacije, vključno s pregledovalnikom dokumentov Office, so že pripravljene za uporabo. Uporabnik ima poslovne kontakte na dlani, zahvaljujoč popolni sinhronizaciji z elektronsko pošto na temelju Microsoft Exchange-a, z globalnimi seznami elektronskih naslovov. Tablica nudi tudi podporo za okolja Citrix, VMware in infrastrukture virtualnih namizij.

Ko pridemo do uporabnosti, ponuja lahki, 560 gramski STYLISTIC M532, odlično izvedbo. Tablica omogoča povezljivost preko 3G/UMTS-a, enostavno navigacijo preko vgrajenega GPS-a, kapacitivni zaslon s podporo večkratnim dotikom in odlične audio-vizualne lastnosti preko prednje in zadnje kamere. Najnovejši operacijski sistem Android 4.0 pripomore k preprosti uporabi tablice, podpira navidez nevidno večopravilnost in uporabnikom dovoljuje personalizacijo izgleda njihove naprave.

Idealni sopotnik za prosti čas

Ko se delavnik zaključi se novi Fujitsujev STYLISTIC prelevi v idealnega spremljevalca med prostim časom, ki nudi bogate multimedijske značilnosti in dostop do številnih aplikacij na temelju operacijskega sistema Android ter do vizualnih gradnikov (widgetov). Uporabniku je na voljo odlična izkušnja gledanja pretočnih videov, posodabljanja Facebook profila ali surfanja po internetu. Podpira tudi DLNA, pri čemer si lahko vsebino, ki jo predvajamo na tablici preprosto ogledamo na večjem TV zaslonu ali projektorju.

Dieter Heiss, vodja sistemov za delovna okolja pri Fujitsu Technology Solutions:

“Pri izbiri tabličnega računalnika nam ni več potrebno sprejemati kompromisov – ali nositi ločenih naprav za delo in zabavo. Fujitsujev STYLISTIC M532 je prvi tablični računalnik, ki resnično prinaša najbolje iz obeh svetov. Med delavnikom je to zavarovana, visoko mobilna naprava, s katero lahko dostopamo do mreže podjetja iz drugih okolij, medtem, ko je čez nekaj ur popoln multimedijski spremljevalec.”

Fujitsujev prvi tablični računalnik z operacijskim sistemom Android za poslovno in zasebno uporabo bo v Evropi na voljo 1. marca 2012. Cena se giblje od 599,00€ dalje, vendar se ta lahko razlikuje glede na državo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več

THRIVE informacijske storitve, d.o.o.

Bukovje 17, 2370 Dravograd, Tel: 040 893 763
Ni dvoma, da so računalniki, računalniška omrežja in ostala internet stvari (IoT) tehnologija pomembno vplivala na sodobni svet. Težko si je predstavljati obdobje, ko so bile ... Več

Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ)

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) je bila kot samostojen zasebni visokošolski zavod ustanovljena leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi ... Več
Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več