Računalništvo, telefonija
13.02.2011 10:18

Deli z drugimi:

Share

Novi Forerunner 410 HR

Natančno spremljate čas, razdaljo, srčni utrip, kalorije in še veliko drugih podatkov
Novi Forerunner 410 HR
Novi Forerunner 410 HR

Forerunner 410 HR z vgrajenim GPS natančno spremlja čas, tempo, razdaljo, srčni utrip, nadmorsko višino in še več. Izboljšan na dotik občutljiv okvir Forerunner 410 HR omogoča enostavno nastavitev ter uporabo ure, ne glede na trening, razmere ali vreme.

Na Forerunner 410 HR se lahko nastavi prikaz več kot 30 različnih podatkov, od hitrosti, razdalje, srčnega utripa do ure sončnega vzhoda in zahoda ter nadmorske višine. Z naprednim treningom lahko uporabnik stopnjuje intenzivnost treninga, pri tem pa ga motivira primerjava z virtualnim partnerjem. Z uporabo virtualnega partnerja lahko tekmuje proti nastavljenemu tempu, posnetkom svojih treningov ali treninge prenese s spletne strani Garmin Connect. Ura omogoča nastavitev samodejnega odštevanja krogov glede na čas, razdaljo ali GPS položaj. Nastavijo se lahko tudi intervalni treningi, pri katerih se lahko nastavi trajanje in intenzivnost vsakega intervala.

Vsi, ki uživajo v odkrivanju novih poti, jih lahko navigacijske funkcije Forerunner 410 HR pripeljejo nazaj na začetek poti. Uporabnik preprosto sledi puščici na zaslonu – prikazana bo smer in oddaljenost do začetne ali druge izbrane točke.

Forerunner 410 HR je priložen tudi premium senzor srčnega utripa, ki omogoča natančen prikaz udarcev srca. V povezavi s senzorjem srčnega utripa Forerunner prikazuje tudi območja srčnega utripa, ki omogočajo bolj kvaliteten trening z določenim ciljem. Prav tako se lahko nastavi alarme za srčni utrip, ki uporabnika opozorijo, ko srčni utrip pade pod ali naraste nad želenima vrednostma. Forerunner 410 HR podatke o srčnem utripu uporablja tudi za zelo natančen izračun porabe kalorij.

Motivacijo za trening se lahko poveča z uporabo brezplačnega spletnega portala Garmin Connect ali programa Garmin Training Center. Trening uporabnik prenese na računalnik, nato na portal Garmin Connect ali v program Training Center; tako bo na zemljevidu prikazana proga, prikazani bodo podrobni podatki treninga in drugo. Program omogoča pripravo ciljev treninga, ki še dodatno motivirajo k izboljševanju rezultatov.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku