Računalništvo, telefonija
02.02.2011 18:35

Deli z drugimi:

Share

Športna ura z GPS funkcijami

Forerunner 210 HR je enostavna športna ura z vgrajenim GPS sprejemnikom, ki nadgrajuje osnovni model z vgrajenim GPS, Forerunner 110 HR.
Forerunner 210 HR
Forerunner 210 HR

Forerunner 210 HR

je športna ura, z vgrajenim GPS sprejemnikom, ki nadgrajuje najenostavnejši osnovni model z GPS, Forerunner 110 HR. Namenjen je tekačem, smučarskim tekačem in nasploh vsem, ki jih že med vadbo zanimajo natančni podatki o razdalji, hitrosti, srčnem utripu in času. Ostali podatki in sled aktivnosti so na voljo za kasnejši ogled.

Forerunner 210 je zaradi svoje enostavnosti prava izbira za tekače, tudi na smučeh, ki želijo stopiti na prosto, vključiti napravo, ujeti signale satelitov in pričeti s tekom. Vgrajen visoko občutljiv GPS sprejemnik med treningom omogoča sproten prikaz podatkov kot so tempo/povprečna hitrost, razdalja in čas. Za hiter in zanesljiv sprejem signala satelitov Forerunner uporablja tehnologijo Garmin HotFix. Uporabnikom, ki pri treningu želijo več možnosti, omogoča pripravo intervalov z opozorili in spremljanje tempa/povprečne hitrosti za vsak posamezen interval. Mogoča je tudi nastavitev opozoril za vadbo izven nastavljenih območij srčnega utripa. Z uporabo peresno lahkega Garmin senzorja korakov (idealen tudi za trening v zaprtih prostorih), lahko kasneje na spletnem portalu Garmin Connect vidite tudi kadenco – ritem teka (število korakov/minuto). Stilska oblika v bleščeči črni barvi spremeni Forerunner 210 v vašega zvestega spremljevalca pri treningu, v službi ali na sprehodu po mestu.

Forerunner 210 z enim polnjenjem baterije deluje do 8 ur, kot ura v varčnem načinu brez polnjenja baterije deluje do 3 tedne. Ob enostavnem polnjenju preko USB priključka, lahko na računalnik prenašate podatke o treningih in na napravo nameščate programske nadgradnje.

Forerunner 210 omogoča pregledovanje shranjenih podatkov, tudi če niso preneseni na računalnik. Po prenosu na računalnik in na spletni portal Garmin Connect ( http://garminconnect.com ), lahko urejate, pregledujete in posredujete svoje rezultate, iščete aktivnosti drugih športnikov po svetu ter še veliko drugega. Lahko si tudi zastavljate cilje za posamezna obdobja, kar predstavlja dodatno motivacijo. Garmin Connect prikazuje podatke tabelarično, grafično, na podlagi zemljevidov in satelitskih posnetkov. Ogledate si lahko podatke o časih, razdaljah, hitrostih, srčnem utripu, krogih, nadmorskih višinah in si ogledate tudi vse sledi svojih treningov na prostem. Svoje dosežke na portalu Garmin Connect lahko obdržite zase ali pa jih delite z drugimi športniki v tej spletni skupnosti.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku