18.04.2011 13:27

Deli z drugimi:

Share

Flip IT ponuja brezplačen IT pregled

Ali ste povsem prepričani, da so vaši podatki na varnem pred izgubo, vdori in zlorabami? Ali za odpravljanje IT težav porabite preveč dragocenega časa? Morda vam lahko pomagamo.
Flip IT ponuja brezplačen IT pregled
Flip IT ponuja brezplačen IT pregled

Storitev virtualne pisarne Flip IT je pri nas relativno nov koncept. Marsikateremu podjetniku se je zato težko odločiti za tako novost, saj pogosto ne pozna vseh prednosti, ki jih storitev prinaša. Da bo odločitev čim lažja, naši strokovnjaki ponujajo popolnoma brezplačen in neobvezujoč pregled stanja vašega IT-ja.

Brezplačen pregled stanja

Naši vrhunski certificirani IT strokovnjaki vas obiščejo v vašem podjetju, kjer podrobno pregledajo in analizirajo obstoječe stanje IT sistema. Strokovni pregled vključuje preučitev vaših potreb ter zbiranje natančnih podatkov o vsej računalniški opremi, programih in storitvah, ki jih uporabljate.

Predlogi za optimizacijo vašega IT sistema

Na podlagi analize zbranih podatkov o vašem podjetju pripravimo konkretne predloge za izboljšanje kakovosti vaših IT procesov in za znižanje vseh stroškov, namenjenih IT in komunikacijskim storitvam oz. opremi.

Popolnoma neobvezujoče

Informativna ponudba, ki vključuje predloge za izboljšanje vašega IT sistema, je popolnoma neobvezujoča, vam pa lahko služi kot pomemben vir informacij o dejanskem stanju in morebitnih alternativah za še boljše poslovanje.

Za brezplačen pregled IT-ja v vašem podjetju nas pokličite na tel. št. 01 47 46 556 ali nam pišite na info@flipit.si

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Virtu d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Virtu d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

FlipIT_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Virtu d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku