Igre
04.12.2014 11:56

Deli z drugimi:

Share

Exo Zombies prihaja januarja 2015

Exo Zombies prihaja januarja 2015
Exo Zombies prihaja januarja 2015

4. novembra 2014 je za PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 in PlayStation 4 izšla težko pričakovana prvoosebna strelska igra Call of Duty: Advanced Warfare. Activisionova igra je ob izidu prejela naravnost odličen odziv s strani kritikov in solidnega s strani igralske baze, podatki prodaje pa že napovedujejo ponovno prevlado na lestvicah najbolje prodajanih iger.

Vendar svojega pohoda pri razvijalcu Sledgehammer Games kljub izjemni finančni uspešnosti igre še ne nameravajo končati. Januarja bo tako izšel Havoc, prvi DLC paket za igro, ki bo med drugim (nova orožja in mape) vseboval tudi prvo poglavje dodatka Exo Zombies. Le-ta predstavlja nekoliko “naprednejši” pristop k vsem poznanemu Zombie načinu igranja, ki je bil v preteklih igrah med najbolj igranimi.

»Ko smo popravili večino težav, ki so pojavile ob izidu, smo počasi pričeli razmišljati o tem, kaj bi se zgodilo, če bi zombijem omogočili uporabo eksoskeleta. Tako smo prišli do stvaritve dodatka Exo Zombies, kjer se bodo igralci spopadli s popolnoma novo vrsto živih mrtvecev in tako izkusili neverjetno zabavno in adrenalinsko obarvano izkušnjo, ki jo je najti samo v kooperativnem načinu igre Call of Duty: ADvanced Warfare,« so težko pričakovan dodatek opisali pri Sledgehammerju.

Havoc DLC paket bodo prejeli tisti, ki so ali bodo kupili Season Pass za Call of Duty: Advanced Warfare. DLC paketi, ki bodo izšli tekom leta 2015, so Havoc, Ascendance, Supremacy in Reckoning, osredotočali pa se bodo večinoma na večigralski način, v katerega bodo pripeljali nove mape, orožja in ostale novosti.

S pomočjo večletne produkcije, ki se je začela že leta 2011, so bili pri razvijalcu Sledgehammer Games sposobni ustvariti popolnoma svežo in hkrati tudi kvalitetno igro, katere svet – s pomočjo prelepih slik ter odlično dodelanega zvoka in zvočnih učinkov – deluje skoraj popolnoma realistično. Veliko ur je bilo vloženih tudi v dovršitev animacij premikanja in tehnologij obraznih animacij, ki vam bodo dale občutek, da so osebe, s katerimi boste interakcionirali tekom igranja, resnične.

ZGODBA: Igra svetovno znano franšizo, katere zlata doba se je pričela z izidom prvega dela serije Modern Warfare, popelje v popolnoma novo okolje, v svet, v katerem se je tehnološki razvoj človeštva razvijal vzporedno z vojaškimi taktikami, kar je posledično vplivalo tudi na nastanek popolnoma nove podobe vojskovanja.

Piše se leto 2054. Svetlo prihodnost Zahoda ogrožajo odlično organizirane teroristične skupine in samo zasebna vojaška korporacija, Atlas, ki jo vodi Jonathan Irons (njegovo vlogo več kot prepričljivo odigra oskarjevec Kevin Spacey), ima moč, da se s pomočjo napredne tehnologije zoperstavi njihovi surovi moči in ponovno vzpostavi delovanje družbe, katere temelje sta izpodbila vojna in medsebojno sovraštvo.

Dih jemajoča zgodba, nabita z akcijo in nekoliko klišejskimi, a vseeno vznemirljivimi zapleti, že dolgo ni bila tako odlična. Epske eksplozije in neverjetni Schwarzeneggerski podvigi, ki vam jih bo omogočila nova tehnologija, vas bodo napolnili z adrenalinom in vas dodobra ogreli za neizbežen prehod na večigralski način, kjer bo na vas prežalo na tisoče krvoželjnih igralcev.

NOVOSTI: Igralci boste stopili v škornje visoko izurjenega naprednega vojaka, čigar moč bo izhajala predvsem iz njegovega eksoskeleta, tehnološko napredne vojaške oprave, ki bo glavnemu junaku izdatno povečala njegove fizične sposobnosti in mu tako omogočala lažje manevriranje po terenu. Eksoskelet vam bo tekom igranja omogočil več svobode in nedvomno veliko bolj napeto igralno izkušnjo. Visok tehnološki napredek bo viden tudi pri zelo raznolikih orožjih in ostali znanstvenofantastični bojni opremi, ki bo močno vplivala na način igranja.

VEČIGRALSKI NAČIN: Večigralski način je bil vedno tisti pravi biser celotne franšize in Call of Duty: Advanced Warfare definitivno ne razočara. Ravno nasprotno – pri Sledgehammerju so odlično izkoristili futuristično okolje in iz tega naredili dokaj inovativen in predvsem boljši večigralski način od marsikatere predhodnice. Vse spremembe, ki so bile vgrajene zavoljo nove tehnologije, igro dejansko naredijo nekoliko zahtevnejšo in bržkone tudi zabavnejšo.

Igro najdete v spletni trgovini GameWorld.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GameWorld - Videotop d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GameWorld - Videotop d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip podjetja

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GameWorld - Videotop d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku