Varnost
11.03.2010 09:14
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

ESET je predstavil ESET Mail Security za Microsoft Exchange Server ter ESET Smart Security 4.2

ESET Mail Security
ESET Mail Security

ESET, vodilni razvijalec proaktivne zaščite pred škodljivimi programi, je predstavil svojo rešitev ESET Mail Security za Microsoft Exchange Server. Nova rešitev ima pred starim ESET NOD32 Antivirus za Microsoft Exchange Server, vrsto prednosti.

„Program smo razvili tako, da je učinkovitejši in fleksibilnejši od svojega predhodnika. Varnost pri elektronski pošti je bistvenega pomena za vsako podjetje, ESET Mail Security za Microsoft Exchange Server pa omogoča hitro implementacijo in zagotavlja visoko stopnjo varnosti, brez vpliva na delovanje strežnika, saj program uporablja zelo majhno količino sistemskih sredstev”, je dejal Richard Marko, vodja tehničnega oddelka na ESET-u.

ESET je pravtako predstavil verzijo 4.2 programov ESET Smart Security in ESET NOD32 Antivirus. Vsi glavni moduli programa ESET Smart Security – protivirusni, protivohunski, požarni zid in filter pred neželeno pošto – so izboljšani, zato zagotavljajo večjo stabilnost in učinkovitost programa. Nova različica v celoti podpira Windows Automated Installation Kit 2.0 za Windows 7 in program za odjemanje elektronske pošte Mozilla Thunderbird 3. V verziji 4.2 je izboljšan tudi filter za neželeno pošto, eni od bistvenih novosti pa sta avtentikacija za zaupanja vredna območja ter različni profili za požarni zid, ki izboljšajo varnost predvsem za računalnike in prenosnike, ki jih priključujete na različna omrežja.

ESET vsem uporabnikom prejšnjih verzij nudi breplačno nadgradnjo na nove verzije programov, ki so na voljo na spletnih straneh www.eset.si.

Vas zanima več iz te teme?
NOD 32 antivirusni program antivirusni programi

Prijavi napako v članku