Računalništvo, telefonija
11.05.2017 11:22
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Epsonovi eko solventni tiskalniki SureColor SC-S uvrščeni na prvo mesto v Evropi

Epsonovi eko solventni tiskalniki SureColor SC-S uvrščeni na prvo mesto v Evropi
Epsonovi eko solventni tiskalniki SureColor SC-S uvrščeni na prvo mesto v Evropi

Epson z velikim zadovoljstvom objavlja, da so njegovi tiskalniki velikega formata SureColor SC-S Series sedaj najbolj prodajana eko solventna tehnologija v svojem razredu v zahodni Evropi. Neodvisna raziskava podjetja Infosource je pokazala, da je Epson povečal svoj tržni delež z nekaj čez 9 odstotkov v letu 2015 na 28,4 odstotka ob koncu leta 2016 ter se tako s 5. mesta povzpel na vodilno v tem razredu.

Uspeh se je zgodil po prihodu nove generacije 64 palcev širokih Epsonovih SureColor SC-S tiskalnikov – SureColor SC-S80600, SC-S60600 in SC-S40600 – v januarju 2016, ki so uporabnikom omogočili izbiro med 4 in 10 barvami (vključno z belo in kovinsko) ter enoprehodno produktivnost do 95,3 m2/h. Tiskalnike odlikujejo Epsonove trajne tiskalne glave PrecisionCore TFP s tehnologijo kapljic spremenljive velikosti, ki zagotavljajo dosledno ločljivost 1440 x 1440 pik na palec. Zahvaljujoč temu ustvarjajo tiskalniki osupljive rezultate na široki izbiri premaznih in nepremaznih medijev za notranje/zunanje transparente, od zadaj osvetljene panele, razstavne slike, reklamne prevleke za avtomobile, posterje in foto platna. Prihod Epsonovih tiskalnikov je zbudil precejšnje zanimanje podjetij, ki iščejo tehnologijo, ki zagotavlja kakovost, produktivnost, prilagodljivost, enostavnost uporabe in hitro povračilo vlaganj v enemu paketu.

»Veseli smo, da je SureColor SC-S tako hitro postal vodilni na trgu v Evropi,« je povedal Marc Tinkler, vodja produktnega marketinga v Professional Printing Solutions, Epson Europe. »V celoti smo zavezani k stalnemu razvoju tiskalnikov velikega formata SureColor, novi uspeh pa dokazuje, da naša tehnologija izpolnjuje najstrožje zahteve ponudnikov storitev tiskanja v zasedenem produkcijskem okolju. Utemeljena na znatnih naložbah v raziskovanje in razvoj, Epsonova strategija je postati vodilni svetovni dobavitelj črnilnih tiskalnikov ne glede na trg. Naš cilj je ponuditi najboljšo kombinacijo tehnologije tiskanja in črnilne tehnologije s ciljem zagotavljanja visoke kakovosti, vrhunske zanesljivosti in najboljšega povračila vlaganj za najširšo izbiro aplikacij profesionalnega tiskanja.«

Poleg inovativne tehnologije tiskalne glave PrecisionCore, je pomemben del vsake Epsonove rešitve za produkcijsko tiskanje tudi nova Epsonova črnilna tehnologija. Epson je danes edino podjetje, ki razvija in proizvaja celoten obseg vodnih, raztopljivih, smolnih, UV, sublimacijskih in tekstilnih črnil. Kot rezultat je vsaka komponenta Epsonove rešitve – strojna oprema, tiskalna glava, črnilo in programska oprema – optimizirana, da zagotovi najboljše možne zmogljivosti.

Epsonovi tiskalniki SureColor SC-S bodo predstavljeni na prireditvi FESPA Digital 2017 (na stojnici A1-D45, 8.-12. maja, v Hamburgu).

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku