Računalništvo, telefonija
04.03.2016 17:24
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Epson WorkForce Pro: Rezultati govorijo sami zase

Optimizacija edinstvene Epsonove tehnologije tiskalnih glav za poslovne aplikacije PrecisionCore prinaša poslovnim uporabnikom nove možnosti. Zanesljivost, združljivost in prilagodljivost poslovnih tiskalnikov WorkForce Pro vplivajo na povečevanje učinkovitosti v pisarnah.
Epson WorkForce Pro: Rezultati govorijo sami zase
Epson WorkForce Pro: Rezultati govorijo sami zase

Podjetje Epson je danes v Zagrebu predstavilo novo generacijo večnamenskih naprav serije WorkForce Pro, ki so namenjene uporabi v majhnih, srednje velikih in velikih podjetjih. Modeli serije WF-6000 delujejo s pomočjo optimizirane tiskalne glave, ki temelji na edinstveni tehnologiji Epson za poslovne aplikacije PrecisionCore. Brizgalna tehnologija je bila tradicionalno namenjena domači uporabi, vendar pa učinkovitost, enostavnost in ekonomičnost brizgalnega izpisa podjetjem danes zagotavljajo številne prednosti v primerjavi z laserskim izpisom.

Predstavljeni model, WorkForce Pro WF-6590DWF je večnamenska naprava 4-v-1 formata A4, ki zaradi povečane učinkovitosti omogoča srednje velikim podjetjem prihranek časa, denarja in energije. Naprava ponuja barvni izpis, skeniranje, kopiranje in faksiranje. Poleg tega, da omogoča samodejni obojestranski izpis (Duplex), natisne prvo stran v samo sedmih sekundah.

“Modeli serije WF-6000 so idealni za zamenjavo laserskih tiskalnikov,” je ob tej priložnosti dejal Renato Vincenti, regionalni poslovni manager v Epsonu. “Namenjeni so majhnim in srednje velikim delovnim skupinam, kjer z nizkimi stroški in energetsko učinkovitostjo povečajo produktivnost. Zraven tega nudijo tiskalniki napredno integracijo v obstoječe informacijske sisteme podjetij ter nudijo popolni nadzor, prilagodljivost in avtomatizacijo izpisov Poleg tega, tisti tiskalniki ponujajo napredno integracijo v obstoječe informacijske sisteme v podjetjih in nudijo popolno kontrolo, prilagoditev in avtomatizacijo tiskanja in upravljanja z dokumenti, ” je dodal.

Poraba energije je do 80 odstotkov manjša v primerjavi s konkurenčnimi barvnimi laserskimi tiskalniki. Dodatno pa WorkForce Pro WF-6590DWF med delovanjem ne povzroča hrupa z ventilatorjem, ne oddaja toplote in ne proizvaja ozona.

Stroški izpisa so do 50 odstotkov manjši od konkurenčnih barvnih laserskih tiskalnikov. S kompletom kartuš XXL je mogoče natisniti do 10.000 črno-belih in 7000 barvnih strani, kar je najmanj enako kot pri konkurenčnih barvnih laserskih tiskalnikih. S skupno zmogljivostjo pladnja za papir do 1581 listov uporabniku ni treba skrbeti glede ponovnega polnjenja papirja.

Srednja in velika podjetja lahko izkoristijo prednosti nizke porabe energije in visoko hitrost tiskanja – do 34 strani na minuto, ki so na voljo pri barvnih modelih WorkForce Pro formata A4. Na voljo so napredne funkcije za izboljšano združljivost in vključevanje v poslovne dejavnosti, kot so PDL emulacija in povečane varnostne funkcije.

Informacije o prihrankih z WorkForce Pro tiskalniki: www.epson.si/inkjetsaving.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku