Računalništvo, telefonija
10.08.2020 20:02
Posodobljeno 10 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Enostavno povečajte doseg vašega brezžičnega omrežja za manj kot 12 evrov!

Brezžična dostopna točka WiFi Amplifier Pro je lahko naša že za 11,89 evrov.
Brezžična dostopna točka WiFi Amplifier Pro je lahko naša že za 11,89 evrov.

Največja prednost brezžične dostopne točke Xiaomi WiFi Amplifier Pro je njena sposobnost razširitve dometa brezžičnega signala ali po domače, obstoječi WiFi »nese« dlje, kar pomeni, da bo odslej brezžičen internet na voljo tudi v tistih zakotnih kotičkih, kjer zdaj ni delal. Naprava ponuja hitrost 300 megabitov na sekundo kar jo naredi idealno za brezžičen pretok filmov in glasbe ter mrežno igranje iger. Poleg tega, da niti najmanj ne bo zmotil estetiko sobe, je še enostaven za uporabo, za nastavitev pa potrebujemo le zgolj nekaj minut.

Brezžično dostopno točko Xiaomi WiFi Amplifier Pro enostavno priključimo v domačo vtičnico, za lažje usmerjanje signala pa sta na voljo dve anteni. Naprava podpira brezžična omrežja WiFi frekvence 2,4 GHz, nanjo pa lahko priključimo do 64 različnih naprav. Poleg tega je dostopna točka Xiaomi WiFi Amplifier Pro še nadvse kompaktna, saj meri le 11 x 8 x 4 centimetre in tehta zgolj 83 gramov.

Brezžična dostopna točka Xiaomi WiFi Amplifier Pro je cenejša, kot si mislite, saj jo lahko že za evrov dobite na spletni prodajalni TomTop in sicer s klikom na TO POVEZAVO. Na omenjeni povezavi lahko seveda dobimo tudi podrobnejše informacije o samem izdelku.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku