Življenjski slog
22.02.2024 11:15

Deli z drugimi:

Share

Energetsko varčna in tiha inovacija za hitro povrnitev stroškov

Toplotni črpalki Samsung EHS Mono HT Quiet in Samsung EHS Mono R290 Propan.
Foto: Samsung
Foto: Samsung

Ko se zunanje temperature spustijo in zima pokaže prave zobe, šele takrat zares začutimo, kako dragocen je zanesljiv in učinkovit ogrevalni sistem v našem domu. Presegamo že znane poti klasičnega ogrevanja, saj nas vlečejo inovacije, ki nas vodijo v prihodnost, polno udobja in trajnosti. Nova generacija toplotnih črpalk Samsung EHS Mono HT Quiet in EHS Mono R290 prinaša več kot le ogrevanje. Očara nas s svojo učinkovitostjo, nežno tišino in pametnimi funkcijami, ki nas vabijo k zelenemu in energetsko varčnemu jutri.

S povečano zmogljivostjo delovanja Samsungova toplotna črpalka zrak/voda EHS MONO R290 Propan postavlja nove standarde pri sodobnem ogrevanju stavb. Samsung je najprej predstavil toplotno črpalko Samsung EHS Mono Quiet, sedaj pa iz te serije prihaja nova EHS Mono R290, ki deluje na osnovi propana. Ta toplotna črpalka spada med top izbiro, uradni uvoznik pa vam omogoča 5-letno garancijo. Gre za pomemben presežek v tehnologiji pri ogrevanju stanovanjskih objektov. Z nizko GWP vrednostjo ter razponom moči od 5 do 16 kW je EHS MONO R290 Propan odlična izbira za različne objekte, brez strahu, da bi odpovedala, ko je zunaj hud mraz. Prav tako je odveč strah, da bo toplotna črpalka preveč glasna, saj ima prav tako zmožnost 4 stopenjskega tihega delovanja.

Pametne funkcije za popoln nadzor

Z opcijskim kompletom Wi-Fi lahko preprosto upravljate nastavitve ogrevanja prek pametnega telefona. Preverite porabo energije in prilagodite nastavitve glede na vaše potrebe. Tako boste vedno poskrbeli za prijetno temperaturo v svojem domu, ne glede na to, ali ste doma ali na poti.

Pametna hiša: Svet udobja in inovacij

Današnja tehnologija nam omogoča, da doma ustvarimo pravi svet udobja in inovacij. In tu se pojavi vloga Samsunga in njegove revolucionarne aplikacije SmartThings. Pametna hiša ni več le stvar prihodnosti – že danes lahko vse naprave v vašem domu povežete in upravljate prek ene same aplikacije.

Aplikacija SmartThings je prva in edina na svetu, ki omogoča povezavo vseh gospodinjskih aparatov Samsung ter tudi drugih znamk v eno samo aplikacijo. Ne glede na to, ali gre za ogrevanje, hlajenje, osvetlitev ali varnostne naprave, lahko vse nadzirate prek enega vmesnika. S tem je pametna hiša postala resničnost, ki nam omogoča popoln nadzor nad vsemi vidiki našega doma, kar prinaša udobje, varnost in energetsko učinkovitost na povsem novi ravni.

Energijska učinkovitost z visokim donosom

Samsung EHS Mono HT Quiet deluje s sezonskim koeficientom učinkovitosti (SCOP) A+++, kar dokazuje, da deluje z izjemno visoko stopnjo učinkovitosti.

Temno siv dizajn, vrhunski slog

EHS Mono HT Quiet in R290 ne izstopa le zaradi svoje funkcionalnosti, temveč tudi zaradi estetike. Njen temno siv dizajn predstavlja vrhunski slog, ki se harmonično vplete v zunanji videz vsake zgradbe. Zunanja enota je opremljena z novim horizontalnim črnim rešetkastim vzorcem, ki skriva notranje mehanizme in hkrati zagotavlja prefinjen videz.

Priznanja za inovacijo in kakovost

Samsung se lahko pohvali tudi s priznanji za inovacijo in kakovost, ki jih je prejel za EHS Mono HT Quiet. Na sejmu ISH 2023 je ta toplotna črpalka prejela prestižno nagrado ‘Design Plus powered by ISH 2023 Award’ v kategoriji ogrevanje in klimatizacija. To priznanje potrjuje inovativno moč izdelka ter dokazuje, da je mogoče združiti udobje, tehnologijo in oblikovanje v enem izdelku.

Gradimo pametno hišo jutrišnjega dne

Nova generacija toplotnih črpalk ni le korak naprej v ogrevalni tehnologiji, temveč je tudi most med udobjem, trajnostjo in inovacijami. S pametnimi funkcijami, visoko energetsko učinkovitostjo ter možnostjo popolnega nadzora nad ogrevanjem ustvarja udoben in odgovoren dom.

Zakaj izbrati novo toplotno črpalko Samsung EHS MONO R290 Propan?

Ključno: nizka poraba energije, izjemno tiha, vrhunski dizajn in hitra diagnostika napak

S pomočjo aplikacije SmartThings lahko nadzorujete delovanje toplotne črpalke na daljavo. Toplotna črpalka Samsung EHS Mono R290 se ponaša tudi z naprednim sistemom za odpravo napak, ki je združljiv z EHS Cloud Service. Servis lahko na daljavo spremlja vrste okvar in porabo energije, omogočeno je natančno diagnosticiranje in hitro odpravljanje težav.

Z več informacij, svetovanje ali ponudbo se obrnite na podjetje SamAir d.o.o., ki je uvoznik in distributer naprav Samsung za ogrevanje in hlajenje za Slovenijo. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem SamAir.
Vas zanima več iz te teme?
Samsung toplotne črpalke


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več