Avtomoto
Življenjski slog
09.08.2022 16:04

Deli z drugimi:

Share

Zložljivo 1000 W električno kolo za zabavno kolesarjenje

Težko je najti sebi primerno električno kolo, saj je izbire na pretek. Pri izbiri je potrebno upoštevati specifikacije kolesa, njegovo namembnost in seveda ceno. Pri tem vam lahko pomagamo. Na spletu smo zasledili akcijsko ponudbo za električno kolo Lankeleisi X2000 Plus. TUKAJ ga lahko dobite za ugodnih 969,99 € z brezplačno poštnino iz evropskega skladišča.

Električno kolo Lankeleisi X2000 Plus: glavne značilnosti

Lankeleisi X2000 Plus je izdelano iz čvrste aluminijeve zlitine, ki premore nosilnost do 150 kilogramov. Zmogljiv 1000 W električni motor omogoča kolesarju doseganje hitrosti do 40 kilometrov na uro in premagovanje naklonov do 35 stopinj.

Litijeva baterija 12,8 Ah zadošča za dosege do 40 kilometrov v povsem električnem načinu in do 100 kilometrov v načinu za pomoč. Za spremljanje podatkov o bateriji, prevoženih kilometrov, načinu vožnje in podobno je na voljo kakovosten LCD zaslon. E-kolo je po zaslugi čvrste konstrukcije pridobili tudi oceno IP54 za brezskrbno vožnjo na deževen dan (USB vmesnik morate vseeno pokriti).

7-stopenjski menjalnik poskrbi za enostavno prilagajanje različnim cestnim površinam in pogojem. Za udobje skrbi sprednje oljno vzmetenje, ki uspešno absorbira udarce in tresljaje. 20-palične pnevmatike prav tako pomagajo pri udobju, hkrati pa še poskrbijo za dober oprijem in lahkotno vožnjo po zahtevnih terenih, vključno s peskom, gorami in snegom.

Varnega se boste počutili po zaslugi hidravličnih kolutnih zavorah in svetlih žarometih, ki zagotavljajo večjo varnost med nočno vožnjo. Ko je čas za polnjenje, lahko baterijo enostavno snamete za lažje polnjenje.

Električno kolo Lankeleisi X2000 Plus je tudi zložljivo, kar pomeni, da je shranjevanje in morebiten transport zelo poenostavljeno. Električno kolo je primerno za mestno vožnjo, vožnjo v službo, kratka potovanja in za vsakdanja opravila.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Spletni prodajalec vam e-kolo dostavi iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.

Če vas zanima, ali je potrebno to e-kolo registrirati in ali potrebujete dodatno vozniško dovoljenje, potem si TUKAJ preberite, kaj pravi slovenska zakonodaja o električnih kolesih.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Električno kolo električna kolesa


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več