Avtomoto
Življenjski slog
15.04.2022 18:11
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prikupno električno kolo, ki vas bo popeljalo nazaj v otroštvo

Se še spomnite otroštva, ko ste s prijatelji divjali po ulicah in skritih kotičkih, ki ste jih poznali le vi in vaša druščina? Skozi leta to strast za igranje in uživanje v trenutku izgine za veliko večino ljudi. Prej ali slej smo preveč zasedeni z delom in družino, vsaj to si sami pri sebi pravimo. Enako velja za kolesarjenje. Po najstniških letih nekateri enostavno postavijo kolo v kot in nanj pozabijo. Avtomobil je vendarle bolj priročen, kajne? Ni nujno. S pojavom električnega pogona se je tehtnica dodobra prevesila v korist električnih koles. Če želite ponovno občutiti otroško radost in vseeno poskrbeli za vse odrasle odgovornosti, kot vožnja na delo in vsakdanjih opravkih, potem si oglejte električno kolo Fafrees na TEJ POVEZAVI. Spletni prodajalec TomTop je pripravil akcijsko ponudbo, v kateri lahko dobite to električno kolo za samo 743,99 evrov.

Električno kolo Fafrees: ključne značilnosti

Zanašali se boste na 250 W zmogljiv motor, ki lahko doseže končno hitrost 25 kilometrov in z lahkoto premaguje naklone do 30 stopinj. Za dostojen doseg do 55 kilometrov v polnem električnem načinu in do 100 kilometrov v načinu za pomoč bo poskrbela litijeva baterija kapacitete 10AH. Stanje baterije si boste lahko kadarkoli ogledali na LCD zaslonu na krmilniku. Poleg tega se vam bo prikazovala še hitrost, razdalja potovanja in način vožnje.

Sedež in krmilo lahko nastavite po višini. Slednje je tudi zložljivo za bolj enostavno shranjevanje. Maksimalna nosilnost električnega kolesa je 120 kilogramov. Med vožnjo boste lahko prestavljali med 7 prestavami za različne terenske razmere. Super svetel LED žaromet vas bo varoval ponoči in ostale udeležence opozarjal na vas.

Za karseda najboljši oprijem bodo poskrbele 20-palčne pnevmatike. Poleg krmila so zložljive tudi stopalke in okvir.

Električno kolo Fafress je odlično in zabavno prevozno sredstvo za vožnjo po mestnih ulicah. Obiščite TO POVEZAVO za še več informacij in možnosti nakupa. Električno kolo vam pošljejo iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Električno kolo


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

CREAplus d.o.o.

Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAplus d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več