Odklop od tehnologije
Življenjski slog
25.11.2022 16:41

Deli z drugimi:

Share

Zmogljiv električni radiator za hladne zimske dni

November je v zadnjih dneh vendarle spustil temperature blizu ničle. Če vam do sedaj še ni bilo potrebno pretirano ogrevati domače prostore, bo to od sedaj naprej malce drugače. V ta namen smo hitro prečesali splet in našli zelo ugoden električni radiator Smartmi 1S, ki ga lahko TUKAJ dobite za 108,89 €. Prodajalec vam konvektor pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev in z brezplačno poštnino.

Električni radiator Smartmi 1S: glavne značilnosti

Električni radiator Smartmi 1S uporablja konvekcijsko metodo za ogrevanje, kar pomeni, da v notranjosti ni ventilatorja. Namesto tega se pri delovanju zanaša na kroženje zraka za bolj naravno ogrevanje. Tako tudi manj vpliva na notranjo vlažnost.

Konvektor je lahek in kompakten za lažjo prenosljivost med prostori. Tehta le 5 kilogramov, zato ga lahko brez težav premika tudi nežnejši spol. Ohišje radiatorja je izdelano iz kakovostne pocinkane pločevine, debeline 0,6 mm. Radiator si je prislužil certifikat RoHS.

Električni radiator ima vgrajeno zaščito pred pregrevanjem. Stikalo za izklop bo samodejno prekinil napajanje v primeru pregrevanja.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Prodajalec vam konvektor pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev in z brezplačno poštnino.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Zlati partner

XLAB d.o.o.

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB: profesionalen tehnološki inovator XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področje oddaljenega namizja (ISL Online), upravljanja in avtomatizacije hibridne infrastrukture ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več