Igre
31.01.2010 08:12
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

EA Sports najavil prihod igre FIFA World Cup 2010

Novo svetovno prvenstvo v nogometu pričakovano prinaša tudi novo igro.
Novo svetovno prvenstvo v nogometu pričakovano prinaša tudi novo igro.

EA Sports

je za navdušence nad okroglim usnjem ob prihodu svetovnega prvenstva ponovno pripravil igro, namenjeno temu dogodku. Glede na popularnost in napredek v zadnjih letih, bo tudi nova izdaja FIFE verjetno zelo dobro prodajana. Z igro FIFA 10 je EA Sports še posebej zadel v polno, saj je ta ob prihodu podirala rekorde. Samo v prvem tednu prodaje so v Evropi prodali kar 1,7 milijona izvodov, kar je bilo dovolj, da je FIFA 10 postala najhitreje prodajana športna igra v Evropi.

FIFA World Cup 2010 bo prinesla nekaj sprememb, a kakšne revolucije ni za pričakovati. Med drugim prinaša možnost medmrežnega igranja svetovnega prvenstva, pri čemer bodo lahko igričarji izbirali med kar 199 različnimi ekipami iz vsega sveta. Zanimivo je tudi, da se bodo igralci v igri na določenih terenih zaradi velike nadmorske višine hitreje utrudili kot na tistih, ki so bližje morju. Izboljšano bo tudi vzdušje na štadionih ter igralnost, v kateri so bile storjene nekatere izboljšave pri streljanju, podajanju, igri z glavo …

EA Sports je tudi že objavil datum prihoda nove igre FIFA World Cup 2010. 27. aprila jo bodo lahko kupili v Severni Ameriki, evropski in azijski ljubitelji nogometa pa bodo na svoj račun prišli 30. aprila. Igra žal ne bo na voljo za osebne računalnike, si jo bodo pa lahko privoščili vsi lastniki novodobnih konzol Xbox 360, PlayStation 3, Wii in PSP.

Vas zanima več iz te teme?
Electronic Arts igre

Prijavi napako v članku