Prenosni računalniki
22.06.2010 13:58
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dvozaslonski tablični računalnik Toshiba Libretto W100 z Okni 7

Toshiba Libretto W100 je prvi dvozaslonski tablični računalnik, opremljen z Okni 7.
Toshiba Libretto W100 je prvi dvozaslonski tablični računalnik, opremljen z Okni 7.

Podjetje Toshiba je za obeleženje 25-obletnice svojega prvega prenosnika T1100, namenjenega široki potrošnji na svetu, pripravilo nadvse zanimiv dvozaslonski tablični računalnik Libretto W100. Novinec močno olajšuje delo in pohitri vsakdanja opravila, saj je opremljen z dvema na dotik občutljivima sedempalčnima oziroma 17,8-centimetrskima zaslonoma ločljivosti 1.024 x 600 točk. Tablični računalnik Libretto W100 je zato namenjen predvsem naprednim uporabnikom, ki želijo biti na vrhu ustvarjalnega mobilnega računalništva ter želijo uživati v najnaprednejših spletnih in računalniških aplikacijah, izpopolnjenih z edinstvenim uporabniškim vmesnikom.

Inovativni tablični računalnik Toshiba Libretto W100 ima prednameščeni Microsoftov operacijski sistem Windows 7 in se ne ustraši niti najzahtevnejših pisarniških opravil. Novinec je namreč opremljen z Intelovim procesorjem Pentium U5400 CPU takta 1,2 GHz, sistemskim pomnilnikom kapacitete 2 GB in trdim diskom s 320 GB prostora oziroma 64-GB pogonom Solid State. Napravica je opremljena tudi z vso opremo za opravljanje videokonferenc in priklop naprav USB in pomnilniških kartic microSD.

Standardna baterija zadošča za okoli pet ur brezskrbnega dela. S privlačnim ohišjem pa je elegantni Libretto W100 diskreten, estetsko privlačen in bo zagotovo pritegnil pozornost ustvarjalnih oseb s prefinjenim okusom. Z novincem podjetja Toshiba se bomo lahko bahali šele v avgustu, zanj pa bo potrebno trgovcem onkraj luže odšteti okoli 1.100 ameriških dolarjev oziroma 890 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
Toshiba prenosni računalniki

Prijavi napako v članku