Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
07.12.2022 15:32

Deli z drugimi:

Share

Dva poceni brezžična ročna sesalnika za enostavno čiščenje

Čiščenje oziroma sesanje spada med najbolj nadležna gospodinjska opravila, še toliko bolj, če živite v ogromni hiši, kjer ste s z žičnimi sesalniki primorani večkrat zamenjati vtičnico. Rešitev so lahko robotski sesalniki, ki z delno avtonomijo vzdržujejo čistočo v prostoru. Njihova težava je običajno malenkost višja cena in pri večjih površinah domov potreba po več kot le enemu robotu. Alternativa so ročni brezžični sesalniki. Našli smo kar dva zelo ugodna kandidata.

Ročni sesalnik Bobot Deep 830: glavne značilnosti

Opremljen je z močnim motorjem (2500 obratov na minuto), ki lahko doseže moč sesanja do 8KPa. Celoten sistem je zasnovan, tako da nobena umazanija ne more uiti, po tem ko je bila posesana. Vgrajen je tudi UV sistem za dezinfekcijo, ki je učinkovita do 99 %.

Na voljo sta dva načina čiščenja: sesanje in pomivanje. Velika posoda za vodo pomeni, da vam ne bo potrebno vedno misliti, ali imate dovolj vode v rezervoarju.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Cena? 94,64 € s promocijsko kodo HKBB830 in brezplačna poštnina iz evropskega skladišča.

Brezžični sesalnik Ultenic U11: glavne značilnosti

Drugi kandidat je brezžični sesalnik Ultenic U11 s prostostoječo polnilno bazo, kamor lahko spravite tudi 4 različne pomožne krtače. Zmogljiv sesalnik s 3-stopenjskimi nastavljivimi načini lahko zagotovi močno sesanje do 25 kPa, kar je odlično za večino opravil v gospodinjstvu.

Ne glede na to, ali gre za kavna zrna, pasjo hrano, trdovraten prah ali bonbone M&M’S, lahko brezžični sesalnik vse hitro in enostavno očisti. Litijeva baterija s kapaciteto 2000 mAh nudi do 55 minut delovanja baterije in traja le 2-3 ure, da se popolnoma napolni. Počuti se domače pri vsakodnevnih opravilih.

Brezžični sesalnik U11 uporablja 4-stopenjsko ciklonsko tehnologijo v kombinaciji s HEPA filtrom visoke gostote H10, ki lahko ujame več kot 99,99 % prahu, cvetnega prahu, dlake hišnih ljubljenčkov.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Cena? 162,37 € s kodo HKU11 in brezplačna poštnina iz evropskega skladišča.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
ročni sesalnik


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več