Obvestila podjetij
12.09.2011 11:36
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dual SIM, Android 2.2.

Dual SIM aparat z Android OS
GSmart, Dual SIM in Android
GSmart, Dual SIM in Android

GSmart mobilni telefoni
UMTS, dual sim, Android 2.2 (Froyo)

Arc oblika ter enostavnih oblik se izjemno prilega vašemu obrazu. Eleganten statusni simbol, ki je hkrati zelo uporaben ima 3,5″ zaslon občutljiv na dotik.
Oster barvni kontrast z linijo loku (Arc) razkriva vizualen ritem, ki je odlično nameščen v vaši dlani.

Dual-SIM mobilni telefoni Gigabyte imajo v stanju pripravljenosti funkcijsko omogočeno stanje pripravljenosti dveh sim kartic sočasno, kar omogoča uporabnikom, ne samo uživajo v zabavi z aplikacijami ki jih prinaša operacijski sistem Android, ampak tudi upravljanje zasebnega in poslovnega življenja brez težav (sočasna uporaba dveh sim kartic)

Integracija socialnih omrežij vam omogoča da ste “prijavljeni” v vsakem trenutku na vsakem mestu! Vedno in povsod!

● Objavljanje na socialnih omrežjih
Po fotografiranju z Gigabyte telefoni in kopičenju teh datotek v spomin telefona (2 GB pomnilniška kartica vključena v ceno – razširljivo do 32 GB), lahko uporabniki telefona le te fotografije naložijo neposredno iz telefona na Facebook, Twitter, itd, le z enim klikom dostopate do vseh spletnih stran kadarkoli in kjerkoli!

● Hitra odzivnost ter zmogljiv spletni brskljalnik
Android OS 2.2 povečuje uporabnost aplikacij s še boljšo zmogljivostjo kot prejšnje različice. V tem času se je sistem, stabilnost in hitrost brskanja po spletu v veliki meri prav tako izboljšala.

● Deljenje brezžičnega omrežja
Android OS 2.2 ima na novo dodano opcijo deljenja brezžičnega omrežja. Tako se lahko telefon uporablja kot usmerjevalnik (AP), uporabo Wi-Fi pa povezuje z več brezžičnimi napravavmi širokopasovnega internetnega omrežja v istem času.

“Smart Management” izboljšala uporabniško doživetje!
● Smart Klicatelj
Samo preprosto vnesite prvih nekaj črk in izpisal se vam bo ustrezen seznam vašega imenika, ter tako hitro izberete koga želite poklicati. Intuitivna oblika omogoča “iskanje kontaktnega seznama” in tako ne bo več težav z iskanjem vaših kontaktov.

● Smart vhod
Gigabyte mobilni telefoni so zelo enostavni za uporabo. “Smart Input” podpira več jezikov in tako hitro najdete željeno ali večkrat uporabljeno besedo.

NA ZALOGI model G1315

Link:

http://simali.si/shop/artikel.php?id_art=47

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Simali d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Simali d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Simali d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku