Računalništvo, telefonija
07.05.2008 11:19
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Družba Si.mobil objavila Letno poročilo 2007

Družba Si.mobil je na svoji spletni strani objavila letno poročilo za leto 2007. V njem je zajeto delovanje vseh sektorjev podjetja v preteklem letu ter celotno računovodsko in poslovodsko poročilo. Spletno letno poročilo je prilagojeno različnim navadam in potrebam uporabnikov in nudi različne načine pregledovanja, listanja, iskanja, shranjevanja in tudi tiskanja.

Družba Si.mobil je na svoji spletni strani www.simobil.si objavila elektronsko različico letnega poročila, ki ponuja podroben pregled delovanja vseh sektorjev podjetja v letu 2007. Elektronsko letno poročilo omogoča uporabnikom različne načine dostopa in pregledovanja. Tako se lahko uporabniki odločijo za pregled spletnih strani, kjer je vsebina prilagojena za branje na spletu oz. z zaslona (http://lp.simobil.si/), hkrati pa je tudi oblikovno prilagojena tiskani različici. Omogočeno je brskanje po sklopih (poglavjih) letnega poročila, uporabnikom pa je na voljo tudi zmogljiv iskalnik, ki omogoča iskanje znotraj vsebin letnega poročila. Posamezna poglavja letnega poročila so prikazana kot sklopi v meniju, poleg brskanja preko menijev pa je omogočeno tudi iskanje po letnem poročilu.

Uporabniki se lahko namesto brskanja po spletnih straneh letnega poročila odločijo za virtualno listanje (http://lp.simobil.si/letno_porocilo_2007/), ki predstavlja natančen posnetek tiskane različice. Tudi v tej verziji pregleda letnega poročila je uporabnikom na voljo iskalnik, ki omogoča hiter dostop do želenih vsebin. Uporabniki lahko letno poročilo prav tako shranijo na svoj disk in ga delno ali v celoti tudi natisnejo.


Prijavi napako v članku