Zunanji disk Samsung D3 Station 2TB – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Opis:

Eden izmed glavnih adutov Samsungovega zunanjega diska je 3.0 USB priključek, ki omogoča bistveno višje hitrosti prenosa podatkov, vse do 5,0 Gb/s, in pa seveda super nizka cena. Ker se disk napaja preko napajalnega adapterja, je zanesljivost delovanja večja.
Zunanji disk Samsung M3 s kapaciteto do 2 TB podatkov je idealna rešitev za vse, ki potrebujete priročno, prenosno in predvsem varno shranjevanje, saj je opremljen s programsko opremo, ki vključuje Auto Backup, Secure Manager in SecretZone. Ta skrbi za nadzor nad vsemi podatki, saj omogoča enostavno izdelavo varnostnih kopij vseh pomembnih datotek ter pomembno ščiti vse zaupne in osebne podatke. Kaj pa v primeru kraje in izgube podatkov? Tudi za to je poskrbel Samsung, in sicer s tehnologijo SafetyKey, ki vam omogoča nastavitev unikatnega gesla za dostop do vsebin, ki jih hranite na disku.
Teža: 743 g
Vmesnik: USB 3.0
Kapaciteta: 2 TB
Dimenzije: 180,6 x 129,2 x 47 mm
Hitrost prenosa: do 5,0 Gb/s (hitrost vodila)
Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem TECH TRADE D.O.O. TRZIN (Več o izdelku)

Deli z drugimi:
Share