Paket Vogel – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Paket vsebuje:

– 7x polpenzion za dve osebi od 22.02.2014-1.3.2014

– smučarske karte

– turistično takso

Gostje bodo nameščeni v Hostlu Murka, ki je tipična gorska koča in se nahaja tik ob smučarskih progah in sankališču Ski Centra Vogel in 4 km od krajevnega središča Bohinj. Prehrana je urejena v sosednjih gorskih kočah Merjasec in Burja.

V koči Murka ali v bližini koče nudijo tudi: dnevni in nočni bar, recepcija, restavracija, javna picerija, samopostrežno kosilo, brezžični internet (WiFi), samopostrežna večerja, samopostrežni solatni bar, prenos prtljage do koče, vegetarijanski zajtrk in meni, sef na recepciji, popoldanska malica, finska savna v koči Burja, otroški meni, otroška posteljica in stol, možnost dietne prehrane, izposoja smučarske opreme, izposoja pohodnih palic, ogrevana shramba za smuči, dovoljene so domače živali /doplačilo, javno parkirišče na sp. postaji nihalke, ležalniki, snežna plaža…


Termin je že določen
in rezerviran, in sicer od 22.2.2014 do 1.3.2014.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem Žičnice Vogel d.d. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share