Knjiga Scratch – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Knjiga Scratch
Za programiranje v Scratchu ne potrebujete posebnega predznanja. Če znate brskati po svetovnem spletu, ustvariti in shraniti dokument ter ga poiskati v določeni mapi, bo to povsem dovolj. Koristno je tudi, če znate uporabljati Slikarjaali kak podoben program za risanje, saj boste marsikaterega junaka v računalniški igri narisali kar sami.

Izkušnje pri delu z otroki v računalniških krožkih v osnovnih šolah so pokazale, da otroci (in njihovi starši) pogosto pričakujejo več kot le praktično delo in zabavo z računalniki. Mnogi bi se radi naučili osnov programiranja, spoznali in osvojili bi radi skrivnosti računalniškega izražanja.

Nič čudnega, računalništvo je dandanes tako rekoč drugi materni jezik mladostnikov, temelj njihovega sporazumevanja z okolico in zlasti z vrstniki. Učitelji in mentorji se pri tem znajdejo v zadregi, saj literature, ki bi osnovnošolske otroke učila programiranja v slovenščini ni ravno veliko. Pravzaprav je skoraj ni.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju z založbo Pasadena (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share