Knjiga Illustrator in osnove vektorske grafike – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Knjiga Illustrator in osnove vektorske grafike – IZKLICNA CENA 1 €!

Za optimalno uporabo te knjige potrebujete računalnik, temelječ na operacijskih sistemih Windows (v knjigi tudi WIN) ali na Mac OS (MAC), za točne specifikacije poglejte v prvo poglavje, ter seveda samo aplikacijo Illustrator. Zgledi so pisani za različico CS4 in bodo seveda delovali v obeh operacijskih sistemih. Razlika je le v splošnem izgledu (naj vas ne moti, ker sta bila kot vir slikovnega gradiva uporabljena oba operacijska sistema) ter ponekod v bližnjicah in menijski vrstici, kar bo natančno razloženo skozi primere. Seveda bo knjiga z določenimi omejitvami koristila tudi uporabnikom številke ali dve nižje ali višje različice Illustratorja, še posebej zato, ker so za novejše različice predvideni brezplačni dodatki z opisanimi novostmi v obliki elektronskih dokumentov. Zaželen je tudi dostop do interneta ter tiskalne naprave (podrobnosti v poglavju o izvozu in tisku) in seveda dobra volja.

Cilj knjige bo dosežen, če vam bo uspelo nadgraditi svoje neznanje v laično znanje ali celo v polprofesionalno in ga boste izkoristili za izdelavo očesu prijaznih izdelkov.

-jezik slovenski jezik
-zahtevnost za vse
-strani 154
-mere 165 x mm
-izid avgust 2009

Več o izdelku


Deli z drugimi:
Share