Igra Quantum of Solace – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Igra Quantum of Solace

LASTNOSTI:

– Postanite novi Bond: Quantum of Solace: The Game je prva igra, v kateri lahko igralec postane tako nevaren in prebrisan kot zloglasni vohun 007, ki ga v filmih Quantum of Solace in Casino Royale igra Daniel Craig.

– Raznolikost bojevanja: od tihega onemogočanja sovražnikov, plazenja po ozkih predorih pa do neposrednih strelskih obračunov in bojih velikega formata, se lahko igralci preizkusijo v različnih stilih igre, ki jih “prisilijo”, da o situaciji razmišljajo in izberejo način njenega reševanja bodisi skozi prikritost bodisi preko neposrednega soočenja s sovražniki.

– Napredni sistem bojevanja in realistična umetna inteligenca: igralci lahko uporabljajo tako prvoosebno kot tretjeosebno perspektivo, kar jim omogoča vživljanje v Bonda skozi spopade z največjimi svetovnimi kriminalci.

– Filmska privlačnost: v igri ne manjka oboroženih spopadov, velikanskih eksplozij in vrtoglavih lovov, ki igralcem omogočijo vstop v avtentični svet Jamesa Bonda in podoživljanje epskih trenutkov iz filmov s posebnimi koti kamere, učinki razdeljenega zaslona, sekvencami slike v sliki in neverjetnimi okolji, ki so jih navdihnili resnični kraji, kot so Črna gora, Benetke, Bolivija in Avstrija.

– Enkratna večigralska izkušnja: James Bond se prvič znajde na konzolah naslednje generacije, igralci pa se lahko preizkusijo tudi v bojevanju preko spleta v različnih večigralskih načinih igre.

Licitacijo organiziramo v sodelovanju s podjetjem Videotop d.o.o. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

CREAplus d.o.o.

Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAplus d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več