AKCIJA! vrhunski fotoaparat Panasonic DMC-FZ45

Cena: 329,00€

AKCIJA! vrhunski  fotoaparat Panasonic DMC-FZ45

14.1-megapixel DMC-FZ45 ima 25mm široko kotni objektiv in 24x optični zoom ter f/2.8-5.2 LEICA DC VARIO-ELMARIT leče. 25mm širokotkoni objektiv ima dvakrat večji zorni kot kot običajni 35 mm objektivi. Močan 24x optični zoom je na voljo tako za video kot foto snemanje. Extra Optical Zoom omogoča povečavo osrednjega dela slike do 50,6 x z ločljivostjo 3,5 Miliona točk za foto snemanje.

DMC-FZ45 lahko snema HD video v načinu AVCHD Lite z visoko kakovostjo zvoka Dolby Digital Stereo Creator. Motion JPEG format je na voljo tudi za ločljivost 1,280 x 720 točk. Samo pritisnite tipko za video snemanje in snemanje se začne. V Creative Movie Mode načinu se lahko nastavlja odprtost in hitrost zaslonke. iA Mode se lahko vklopi tudi med video snemanjem. DMC-FZ45 priključen na Panasonic TV preko dokupljivega HDMI kabla omogoča enostavno upravljanje z daljinskim upravljalnikom od Panasonic TV-ja.

POWER O.I.S. (Optical Image Stabilizer) optični stabilizator slike deluje skoraj dvakrat bolj učinkovito od običajnega MEGA O.I.S. Tako so vsi posnetki shranjeni brez meglice ali dvojnih robov. Vklopite POWER O.I.S., Intelligent ISO Control, Face Detection AF/AE s funkcijo Face Recognition, Intelligent Scene Selector, Intelligent Exposure in AF Tracking, z vklopom ene same funkcije – iA Mode. Za več barv, bolj dinamičen izgled in trajne spomine je tukaj še funkcija Happy Mode.

Intelligent Resolution tehnologiaj deluje na treh področjih; natančne barve, robovi na sliki in zasičenost barv, vse to se zaznava in nastavlja samodejno. Poleg izboljšane ostrine posnetka, tehnologija skrbi za natančen prikaz točke do točke in to na najbolj učinkovit način glede na področje snemanja. Slika je tako ostra in jasna tako za foto kot za video način. Intelligent Zoom poveča približavo za približno 1.3x z skoraj enako kakovostjo slike tudi v kombinaciji z digitalnim zoom-om. 24x optični zoom se tako lahko virtualno poveča do 32x..

Kliknite za več informacij >>>


Deli z drugimi:
Share

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem G-TRONIC, Igor Goronja s.p.