Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Pozni poslovni zajtrk: Managing Human Risk in Cybersecurity

29.03.2023 ob 9:30 - 12:00

Ob poslovnem poznem zajtrku, ki ga prirejata SANS Institute ter CREAplus, se bo razpravljalo o vlogi zaposlenih pri kibernetski varnosti in o potrebnih kompetencah zaposlenih, s katerimi podjetja zmanjšajo tveganja v njihovem kibernetskem prostoru.

CREAplus v sodelovanju z vodilnim svetovnim ponudnikom certificiranih izobraževanj za kibernetsko varnost SANS Institute prireja poslovni pozni zajtrk na temo upravljanja človeških tveganj pri kibernetski varnosti.

Dogodek Managing Human Risk in Cybersecurity bo potekal v sredo 29. marca 2023, od 9.30 do 12.00 ure, v hotelu Grand Plaza v Ljubljani.

Rezervirajte si svoje mesto na dogodku!

Zakaj je vaša udeležba nujna?

Usposobljeni zaposleni so temelj vseh sistemov obvladovanja kibernetske varnosti. Ti sistemi so zaradi vsesplošne digitalizacije nujen del širše politike korporativne varnosti, s katero sodobna podjetja gradijo odpornost in upravljajo poslovna tveganja.

Na dogodku bodo predstavljene storitve izobraževanj in usposabljanj uporabnikov SANS Institute na polju ozaveščanja o kibernetski varnosti – Security Awareness. Dogodek bo zasnovan kot sproščena izmenjava znanja in izkušenj. Z nastopajočimi strokovnjaki boste lahko razpravljali o največjih vrzelih pri kibernetski varnosti v podjetjih ter o najboljših načinih krepitve ozaveščanja in kompetenc zaposlenih glede kibernetskih tveganj.

Zaposleni so šibki člen, vendar brez tehnologij ne gre

Seveda ob vse pogostejših, raznolikih in hudih grožnjah organizacijam v kibernetskem prostoru samo večja usposobljenost zaposlenih ne predstavlja zadostne zaščite. Zato bodo strokovnjaki za kibernetsko varnost podjetja CREAplus predstavili tudi najbolj napredne tehnične rešite XDR za razširjeno odkrivanje in odzivanje groženj. Gre za tehnologije, ki poleg preiskovanja zlonamernih programskih kod in lovljenja groženj na računalniških in mobilnih napravah nadzorujejo tudi dogajanje v poslovnem omrežju, opazujejo vedenje uporabnikov in aplikacij ter preprečujejo izvajanje tveganih dejanj.

Več informacij in prijava: events@creaplus.com.


Deli z drugimi:
Share

Podrobnosti

Datum:
29.03.2023
Ura:
9:30 - 12:00
Spletna stran:
https://creaplus.com/sl/viri/novice-sl/p...

Organizator

CREAplus d.o.o.
Telefon:
+386 59 074 270
E-naslov:
office@creaplus.com
Spletna stran:
https://creaplus.com/sl/podjetje

Prizorišče

Grand Plaza Hotel
Slovenska cesta 60
1000 Ljubljana
Slovenija + Google Map

Kontakt

Telefon:
+386 59 074 270
E-pošta:
events@creaplus.com

Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več