Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Pozni poslovni zajtrk: Managing Human Risk in Cybersecurity

29.03.2023 ob 9:30 - 12:00

Ob poslovnem poznem zajtrku, ki ga prirejata SANS Institute ter CREAplus, se bo razpravljalo o vlogi zaposlenih pri kibernetski varnosti in o potrebnih kompetencah zaposlenih, s katerimi podjetja zmanjšajo tveganja v njihovem kibernetskem prostoru.

CREAplus v sodelovanju z vodilnim svetovnim ponudnikom certificiranih izobraževanj za kibernetsko varnost SANS Institute prireja poslovni pozni zajtrk na temo upravljanja človeških tveganj pri kibernetski varnosti.

Dogodek Managing Human Risk in Cybersecurity bo potekal v sredo 29. marca 2023, od 9.30 do 12.00 ure, v hotelu Grand Plaza v Ljubljani.

Rezervirajte si svoje mesto na dogodku!

Zakaj je vaša udeležba nujna?

Usposobljeni zaposleni so temelj vseh sistemov obvladovanja kibernetske varnosti. Ti sistemi so zaradi vsesplošne digitalizacije nujen del širše politike korporativne varnosti, s katero sodobna podjetja gradijo odpornost in upravljajo poslovna tveganja.

Na dogodku bodo predstavljene storitve izobraževanj in usposabljanj uporabnikov SANS Institute na polju ozaveščanja o kibernetski varnosti – Security Awareness. Dogodek bo zasnovan kot sproščena izmenjava znanja in izkušenj. Z nastopajočimi strokovnjaki boste lahko razpravljali o največjih vrzelih pri kibernetski varnosti v podjetjih ter o najboljših načinih krepitve ozaveščanja in kompetenc zaposlenih glede kibernetskih tveganj.

Zaposleni so šibki člen, vendar brez tehnologij ne gre

Seveda ob vse pogostejših, raznolikih in hudih grožnjah organizacijam v kibernetskem prostoru samo večja usposobljenost zaposlenih ne predstavlja zadostne zaščite. Zato bodo strokovnjaki za kibernetsko varnost podjetja CREAplus predstavili tudi najbolj napredne tehnične rešite XDR za razširjeno odkrivanje in odzivanje groženj. Gre za tehnologije, ki poleg preiskovanja zlonamernih programskih kod in lovljenja groženj na računalniških in mobilnih napravah nadzorujejo tudi dogajanje v poslovnem omrežju, opazujejo vedenje uporabnikov in aplikacij ter preprečujejo izvajanje tveganih dejanj.

Več informacij in prijava: events@creaplus.com.


Deli z drugimi:
Share

Podrobnosti

Datum:
29.03.2023
Ura:
9:30 - 12:00
Spletna stran:
https://creaplus.com/sl/viri/novice-sl/p...

Organizator

CREAplus d.o.o.
Telefon:
+386 59 074 270
E-naslov:
office@creaplus.com
Spletna stran:
https://creaplus.com/sl/podjetje

Prizorišče

Grand Plaza Hotel
Slovenska cesta 60
1000 Ljubljana
Slovenija + Google Map

Kontakt

Telefon:
+386 59 074 270
E-pošta:
events@creaplus.com

Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o.

Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 585 36 10
Avtera d.o.o. je slovenski zastopnik in distributer nekaterih najpomembnejših blagovnih znamk s področja računalništva, informacijske tehnologije in zabavne elektronike. Trendi ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več