Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Tehnološki zajtrk – Je upravljanje omrežne infrastrukture lahko enostavno?

29.03.2023 ob 8:45 - 1.04.2023 do 11:00

Vabljeni na tehnološki zajtrk z aktualno temo upravljanja omrežne infrastrukture, kjer boste spoznali, kako lahko naredite več z manj!

Zahteve po omrežnih storitvah se v današnjem, dinamičnem poslovanju hitro povečujejo, še posebej v industrijskih, proizvodnih okoljih, kjer se v omrežje povezuje vse več naprav (BYOD, pametne, IoT naprave…) in novih tehnologij (oblak…).

Tradicionalna oz. klasična omrežja seveda delujejo tudi v teh razmerah. Vsakdo, ki jih upravlja in z njimi dela, lahko to potrdi. Torej je povsem na mestu, da se vprašamo, zakaj bi kar koli spreminjali.

Eden od odgovorov so kompromisi, ki jih moramo sprejemati v klasičnem omrežju. Na primer, s povečanjem nivoja kibernetske varnosti tradicionalno oz. klasično omrežje hitro postane rigidno in kompleksno. Ostale odgovore, zakaj moram korenito poseči v omrežno infrastrukturo, boste slišali na srečanju, ki ga organiziramo v sredo, 29. marca 2023 v Ljubljani.

Smart Com omrežni strokovnjaki bodo predstavili sodobno tehnologijo matričja oz. fabric ter kako ta poenostavi upravljanje kot tudi načrtovanje in izgradnjo fleksibilnega in odpornega omrežja za podporo digitalizaciji poslovanja v industriji.

Srečanja ne smete zamuditi, če želite:

  • Izboljšati fleksibilnost omrežja.
  • Izboljšati delovanje omrežja z vsesplošno vidljivostjo prometa za hitro prepoznavanje težav.
  • Izboljšati splošno raven storitev.
  • Dvigniti nivo kibernetske varnosti s segmentacijo omrežja.
  • Na enostaven, avtomatiziran način v omrežje dodajati pametne, IoT naprave brez obilice dodatnega dela.

Prijava

Udeležba pri deljenju izkušenj in vpogled v upravljanje omrežne infrastrukture za današnje poslovanje je brezplačna. Število mest na tehnološkem zajtrku je omejeno, zato si svoje mesto zagotovite čim prej s prijavo preko spletnega obrazca.

Veseli bomo vaše udeležbe v sredo, 29. marca ob 8:45, v Ljubljani (Smart Com Experience center na Brnčičevi 45), ko boste spoznali, da je iskanje bližnjic včasih več kot dobra ideja.


Deli z drugimi:
Share

Podrobnosti

Začetek:
29.03.2023 ob 8:45
Zaključek:
1.04.2023 ob 11:00
Spletna stran:
https://bit.ly/3Ib70W1...

Organizator

Smart Com d.o.o.
Telefon:
+386 1 561 16 06
E-naslov:
info@smart-com.si
Spletna stran:
https://www.smart-com.si/

Prizorišče

Smart Com d.o.o.
Brnčičeva ulica 45
1231 Ljubljana Črnuče
Slovenija + Google Map

Kontakt

Telefon:
+386 1 561 16 06
E-pošta:
info@smart-com.si

Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več