Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

PANTHEON konferenca 2024

4.04.2024 ob 9:00 - 5.04.2024 do 17:00

Na letošnji konferenci bomo s ponosom predstavili nadgradnjo programa PANTHEON z umetno inteligenco – vašim novim pomočnikom, ki se imenuje AION. Pokazali bomo, kako smo ga integrirali med ostale člane PANTHEON družine, da lahko s svojim znanjem pomaga razvijati tehnološke inovacije, združene z vašimi cilji, izkušnjami ter kako lahko VI vse to izkoristite kot svojo konkurenčno prednost.

Še vedno na prvo mesto postavljamo varnost, prijazno uporabniško izkušnjo ter digitalna in AI orodja, ki vam olajšajo vsakodnevna opravila.

Predavatelji bodo raziskovali različne teme, tesno povezane z digitalizacijo: od nadzora in vzdrževanja pregleda podatkov do upravljanja in nadzora celotnega procesa na več ravneh ter spoznavanja procesov na mikroravni. Poudarek bo na konkretnih primerih in nasvetih, ki jih boste lahko pričeli takoj uporabljati v praksi.

Skozi resnične in praktične primere, predstavljene na konferenci, boste imeli priložnost spoznati uvedene novosti in prednosti PANTHEON-a, ki ponuja različne ugodnosti, funkcije in orodja za vsak posamezen oddelek v podjetju.

Na konferenci bodo gostili izkušene PANTHEON strokovnjake in uporabnike, ki bodo predstavili zanimive prakse in delili svoje praktične nasvete.

Izvedeli boste:

  • Kako izkoristit prednosti samoučečega sistema in na katerih nivojih si lahko pomagate z novim AI pomočnikom Aion-om?
  • Kako zagotoviti varnost e-poslovanja v praksi?
  • Kako v praksi voditi dokumentacijo podjetja?
  • Kako v praksi učinkovito izmenjevati podatke z zunanjimi aplikacijami in podatkovno bazo?
  • Iz prve roke boste izvedeli uspešne zgodbe PANTHEON uporabnikov.

PANTHEON konferenca je od leta 2004 največji podjetniško-izobraževalni dogodek. Letno ga obišče več kot 1000 obiskovalcev – managerjev, računovodij, kadrovnikov, vodij prodaje in nabave. Dogodek organiziramo v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji ter Makedoniji. Pomeni odlično priložnost za različna poslovna srečanja in povezovanja.


Deli z drugimi:
Share

Podrobnosti

Začetek:
4.04.2024 ob 9:00
Zaključek:
5.04.2024 ob 17:00
Spletna stran:
https://konferenca.datalab.si/...

Organizator

DATALAB SI d.o.o.
Telefon:
+386 1 252 89 00
E-naslov:
konferenca@datalab.si
Spletna stran:
https://www.datalab.si/

Prizorišče

Kongresni center Thermana Park Laško
Zdraviliška cesta 6
3270 Laško
Slovenija + Google Map

Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več