Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Game Changer Ljubljana

4.12.2023 ob 9:00 - 19:00

Tehnološka senzacija leta! Game Changer E-Commerce & Fintech Ljubljana, osrednji dogodek v svetu spletne trgovine in finančne tehnologije prihaja v Slovenijo!

Game Changer E-Commerce & Fintech je prva velika tehnološka konferenca v Sloveniji, ki združuje e-trgovino in fintech. Game Changer označujejo 3 besede: uporaben, napreden in inovativen. Vzemite si čas in ugotovite, v katero smer se premika ta svet.

Konferenca Game Changer E-Commerce & Fintech bo 4. 12. 2023 v ljubljanski Cukrarni na enem mestu združila sedanjost in prihodnost spletne trgovine in finančne tehnologije. Povezala bo predstavnike tehnološke industrije, znanosti, institucij, poslovnih skupnosti, študente in posameznike, ki že sodelujejo ali pa nameravajo sodelovati v dinamičnem procesu digitalne transformacije.

Game Changer E-Commerce & Fintech je prva konferenca o e-trgovini in finančni tehnologiji, ki spodbuja poslovne priložnosti z novimi priložnostmi za transformacijo. Z vidika finančne tehnologije in e-trgovine se osredotoča na vsa napredna tehnološka področja, kot so umetna inteligenca, WEB3, kibernetska varnost, igrifikacija, družbeni mediji, Saas in trženje.

Celodnevni program se bo odvil v dveh dvoranah, razstavnem območju in investitorski coni, na dogodku pa pričakujemo več kot 400 obiskovalcev in več kot 40 panelistov in predavateljev, vodilnih strokovnjakov na svojih področjih.

Pomemben vidik konference je tudi trajnost, ki je vpeta že v fazo načrtovanja. Game Changer se je namreč pridružil veliki globalni pobudi za trajnost v industriji dogodkov.

Do vstopa na dogodek vas loči le en klik.

Dvorana 1

SPREMEMBE V SVETU SPLETNE PRODAJE

Uvodnemu pogovoru o umetni inteligenci in naslednjih generacijah e-trgovine sledijo razprave o vlogi družbenih omrežij kot orodju za spletno prodajo in novih strategijah za grajenje skupnosti, nato pa se posvetimo trendom in izzivom zbiranja osebnih podatkov strank, obogateni resničnosti ter najnovejšim trendom na področju pakiranja in dostave izdelkov.

Dvorana 2

PREMIKI NA PODROČJU FINANČNE TEHNOLOGIJE

Pester program se začne s temo regulativne tehnologije in vloge blockchain-a, preko umetne inteligence v finančni industriji kot ključnega orodja za preoblikovanje procesov, rasti segmenta alternativnega financiranja, novega vala vgrajenih financ in rešitev SaaS, do novih priložnosti, ki jih igrifikacija prinaša v fintech industrijo.

BOŽIČKOV AFTER

Po zaključku rednega dela programa bodo udeleženci in obiskovalci konference uživali na Božičkovi zabavi, kjer bodo ob dobri glasi in v sproščenem vzdušju sklepali nova poznanstva in navezovali stike.

V zgolj 8 urah bodo obiskovalci prejeli dragocene informacije, ki jim bodo pomagale izkoristiti vse priložnosti tehnološkega napredka, poleg tega pa se bodo tudi odlično zabavali! Posebna zahvala vsem partnerjem in prijateljem ki nam pomagajo, da Game Changer E-Commerce & Fintech zavzame svoje mesto na tehnološkem zemljevidu Srednje Evrope.

Več informacij o konferenci najdete tukaj.


Deli z drugimi:
Share

Podrobnosti

Datum:
4.12.2023
Ura:
9:00 - 19:00
Spletna stran:
https://www.gamechanger.si/...

Organizator

DigiTalk agencija za digitalni marketing d.o.o.
Telefon:
+386 41 655 454
E-naslov:
info@digitalk.si
Spletna stran:
www.digitalk.si

Prizorišče

CUKRARNA
Poljanski nasip 40
1000 Ljubljana
Slovenija + Google Map

Kontakt

Telefon:
+386 41 655 454
E-pošta:
info@digitalk.si

Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,