Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Digital Energy Summit ’23

6.12.2023 ob 18:00 - 7.12.2023 do 16:00

Prosperia vabi na ambiciozni mednarodni dogodek Digital Energy Summit ’23, na katerem bodo v ospredju domače in tuje rešitve na področju digitalne transformacije energetike, potekal pa bo med 6. in 7. decembrom v Ljubljani.

V hitro spreminjajoči se energetiki imamo zgolj ob pospešeni rabi novih tehnologij vsak dan več možnosti za rabo obnovljivih virov. Kako učinkovito jih že izkoriščamo in kakšen uspeh lahko prinese pospešena digitalizacija? Nekateri tehnološki velikani, pa tudi start-upi, so prepoznali priložnosti vstopa v energetiko, zato se sprašujemo, kdo bo prihodnji zmagovalec energetske preobrazbe?

Dara Dobrijević iz BE-terne bo predstavila, kako posebno Microsoftovo orodje skupaj z internetom stvari (IoT) omogoča upravljanje javnih storitev in infrastrukture. Dr. Luka V. Strezoski iz DerMag Consulting in Univerze v Novem Sadu bo orisal pomen pametnih omrežij za uspešno vključevanje OVE in kakšno vlogo igrajo pri tem DERMS (Distributed Energy Resource Management Systems), Alexander Kofink iz podjetja CyberGrid/EVN pa bo delil praktičen primer uporabe njihove upravljalske platforme, ki uporabnikom omogoča, da s pomočjo fleksibilnosti pridejo do dodatnih zaslužkov. Jožek Gruškovnjak iz SAP bo razkril dodano vrednost, ki jo dosegajo napredna podjetja s področja energetike, ko z digitalizacijo že uspešno spreminjajo svoje poslovne modele.

Dr. Gregor Taljan iz družbe Energienetze Steiermark GmbH bo predstavil zadnje trende na področju pametnih omrežij, Jan Bohinec iz GEN-I pa optimizacijo sredstev in pogodbe o dolgoročnem zakupu energije (PPA). Senad Aruc iz podjetja Gatewatcher bo naslovil nove načine kibernetskih napadov in kako se jih z uporabo najbolj naprednih digitalnih tehnologij ubraniti.

Ne spreglejte primerov iz prakse
Poseben del dogodka bo namenjen predstavitvi konkretnih uspešnih projektov. Filip Kowalski iz družbe SAP bo udeležence seznanil s primeri celovite digitalne preobrazbe energetskih podjetji, kot so Wien Energie, Tennet, Retipiu, Engie, Stadtwerke Bielefeld in Energie Burgenland.

Oglejte si preliminaren program in si še danes zagotovite cenejšo vstopnico zase in vašo ekipo (dodaten popust za vstopnice 3+).


Deli z drugimi:
Share

Podrobnosti

Začetek:
6.12.2023 ob 18:00
Zaključek:
7.12.2023 ob 16:00
Spletna stran:
https://en.prosperia.si/digital-energy-s...

Organizator

Prosperia, d. o. o.
Telefon:
+386 31 717 599
E-naslov:
info@prosperia.si
Spletna stran:
https://prosperia.si/

Prizorišče

Zdravniška zbornica Slovenije
Dunajska cesta 162
1000 Ljubljana
Slovenija + Google Map

Kontakt

Telefon:
+ 386 31 717 599
E-pošta:
info@prosperia.si

Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710