Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
17.04.2024 14:00

Deli z drugimi:

Share

Dogecoin20 se bo uvrstil na Uniswap 18. aprila – Najboljši memecoin za nakup v 2024?

Ta teden se bo navdušenje okoli mema “doge” še povečalo.

Novi projekt Dogecoin20 bo 18. aprila na borzi Uniswap predstavil žeton DOGE20, vlagatelji pa že razpravljajo o tem, ali je to morda najboljši meme kovanec za nakup.

Uporabnost in omejenost sta vključeni v ekosistem Dogecoin20

Dogecoin20 ni le še en meme kovanec brez uporabne vrednosti.Ta žeton ERC-20 je bil zasnovan tako, da blagovni znamki Dogecoin vdihne novo življenje in jo nadgradi za sodobno dobo.

Za začetek ima DOGE20 fiksno zalogo 140 milijard žetonov. Zato je zaščiten pred neskončno inflacijsko ponudbo, ki jo ima žeton OG Dogecoin. Zaradi te redkosti bi lahko žeton sčasoma lažje pridobival na vrednosti.

Toda pravo čarobnost prinašajo primeri uporabe žetona Dogecoin20, ki so namenjeni predvsem vlagateljem, kot je vgrajeni protokol za staking.

Ta protokol omogoča 45-odstotne letne donose samo zaradi stakinga DOGE20.

Ker le redki (če sploh kateri) legitimni meme kovanci ponujajo pasivne donose, se Dogecoin20 odlikuje z edinstveno ponudbo vrednosti.

Nazadnje, ker gostuje na Ethereumu, se DOGE20 že takoj po začetku brez težav poveže z vsemi najpogosteje uporabljenimi denarnicami.

Prav tako bo združljiv z najpomembnejšimi protokoli DeFi. To pomeni, da je v prihodnosti na voljo veliko možnosti za posojanje, izposojanje in pridobitev donosov.

Ti elementi so skupaj ustvarili ogromno vznemirjenja pred debitiranjem Dogecoin20 na odprtem trgu.

Obiščite predprodajo Dogecoin20

Priljubljenost DOGE20 narašča pred 18. aprilom, ko se bo uvrstil na Uniswap

Navdušenje okoli tega prvenca na prostem trgu bo kmalu doseglo vrhunec

Pričakovanja so se stopnjevala že več tednov. Natančneje, odkar je projekt veliko prej, kot je ekipa pričakovala, dosegel ciljno vrednost financiranja v višini 10 milijonov dolarjev.

Sedaj, ko je le še nekaj dni do uvrstitve DOGE20 na borzo Uniswap DEX, sta računa Telegram in Twitter projekta preplavljena z vlagatelji, ki čakajo na svojo priložnost, da vstopijo v prvo nadstropje.

Za tiste, ki ne vedo, lahko vlagatelji v predprodaji svoje žetone DOGE20 prevzamejo neposredno prek uradne spletne strani 18. aprila ob 10. uri. UTC.

Trgovanje v sistemu Uniswap se bo predvidoma začelo kmalu zatem.

Zato ni presenetljivo, da se množica meme kovancev že veseli te uvrstitve na borzo. Poleg tega bi lahko bila katalizator za dvig cene.

YouTuber Conor Kenny je objavil videoposnetek o Dogecoin20, v katerem razpravlja o tem, kako bi po njegovem mnenju žetonu lahko koristil pričakovani val povpraševanja malih vlagateljev.

Tudi ClayBro, vplivnež na področju kriptovalut, je svojim več kot 9.100 sledilcem na Twitterju poročal o DOGE20.

S takšno pozornostjo ključnih osebnosti na tem področju se zdi skoraj gotovo, da bo tržna premiera DOGE20 obvezen dogodek.

Obiščite predprodajo Dogecoin20

Je lahko DOGE20 najboljši kovanec za nakup v tem ciklu?

Medtem ko je trg meme kovancev ta teden trpel zaradi geopolitičnih napetosti in pobiranja dobičkov, se je obseg trgovanja zmanjšal. Te okoliščine namreč niso idealno okolje za uspeh še enega projekta s pasjo tematiko.

Vendar pa lahko Dogecoin20 v trenutni neurejenosti trga dejansko ponudi nekaj osvežujočega in drugačnega. Namesto da bi se pri gibanju cen zanašal na šilinge, ima DOGE20 vgrajeno močno tokenomiko in uporabnost.

Na primer, 25 % celotne ponudbe je bilo namenjenih marketinškim kampanjam za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke in skupnosti. Ko se ta vojna zaloga združi z nagradami za vložke in fiksno ponudbo, ima Dogecoin20 vse sestavine, ki lahko kljubujejo trenutnemu medvedjemu razpoloženju do meme kovancev.

Čeprav bi lahko bilo kratkoročno gibanje cen nestanovitno, je Dogecoin20 morda v dobrem položaju za rast. To še posebej velja, ko se bo bikovski zagon ponovno okrepil.

Za vlagatelje, ki jih je opeklo preveč hipnotiziranih in neuporabnih žetonov, bi lahko temelji DOGE20 pomenili veliko boljšo igro v trenutnem tržnem ciklu.

Obiščite predprodajo Dogecoin20


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več