Hi-fi sistemi
11.07.2009 09:46
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dobre vibracije za najboljšo igralsko izkušnjo

Rapier USB Gaming
Rapier USB Gaming

Verbatim razširja svoj izbor igričarskih dodatkov z dvema novima modeloma slušalk, ki nudita prvorazredno kvaliteto, udobje in ultra realističen zvok za najboljšo igralsko izkušnjo. Model Rapier USB Gaming z i 5.1 kanalni model USB Gaming slušalk so na voljo v maloprodaji.

Rapier USB Gaming slušalke z vibracijami

Zahvaljujoč tristopenjskemu bass-vibracijskemu sistemu z vgrajenim ojačevalnikom bassov, lahko uporabniki fizično začutijo tresljaje, bobnenje ter eksplozije v igrah. Frekvence vibracij od 20 Hz do 200 Hz in 20 Hz do 20 kHz na membranah zagotavljajo, da igralca objame resnično realističen zvok. Da nasprotniki ne slišijo preveč, je mikrofon, kot tudi same slušalke, možno utišati s samo enim klikom. Individualno nastavljive slušalke z usnjenimi naušniki nudijo udobno nošo tudi pri dolgih igralskih podvigih.

5.1 kanalne USB Gaming slušalke

Model ima mikrofon nastavljiv v prav vseh smereh, in v kombinaciji s fleksibilnim naglavnim trakom nudi odlično igralsko izkušnjo prav vsem igralcem. Tako kot pri prejšnjem modelu, je usnjeni igričarski set pripravljen na takojšnjo uporabo po vklopu v USB vhod. Tudi tu je mikrofon možno brez težav utišati, vgrajen LED indikator pa jasno nakazuje trenutno »stanje« mikrofona. Nizkotonec operira na frekvenčnem razponu med 50 Hz in 5 kHz, z maksimalnim izhodom moči 500 mW. Vse skupaj odigra ključno vlogo pri ustvarjanju realističnega zvoka, ki ga igralec nujno potrebuje za oceno vsake igralne situacije.

Rapier serija ustvarja pri igranju iger posebno doživetje

„Ta dva visoko kvalitetna in cenovno ugodna modela slušalk se odlično dopolnjujeta z nagrajeno Rapier igralno miško in podlogo. Tako se lahko igralci v virtualnem svetu več kot odlično izkažejo,” je povedal Mats Nordin, direktor razvoja za dodatke pri Verbatim Europe. Igralni miški Rapier V1 in V2 skupaj z Rapier podlogo tvorita sklenjen krog Verbatimovih igričarskih dodatkov.


Prijavi napako v članku