Digitalizacija
19.03.2021 09:00
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Do popolnega poslovnega ekosistema z interaktivnimi zasloni Clevertouch

V zadnjem letu smo se uspešno spopadli s svetovno zdravstveno krizo. Poslovno življenje smo usmerili v naše domove in preko daljave nadaljevali naše poslanstvo. Kako nam je to uspelo?
Interaktivni zasloni Clevertouch predstavljajo vrhunec interaktivne tehnologije.
Interaktivni zasloni Clevertouch predstavljajo vrhunec interaktivne tehnologije.

Komunikacija na daljavo predstavlja drugačne ovire, kot smo jih bili vajeni doslej. Poslovne prostore smo zamenjali z domačimi pisarnami, kjer tehnologijo potrebujemo za kakovostno komuniciranje z ostalo ekipo. Na pomoč so nam priskočila oblačna orodja in storitve, ki omogočajo, da lahko še naprej delimo svoje ideje s sodelavci. Tovrstna orodja so primerna tako za začetnike kot tudi za zahtevnejše uporabnike, ki pri delu potrebujejo napredne funkcije za premagovanje delovnih ovir.

Interaktivna ekipa potrebuje interaktivne zaslone Clevertouch

Večina uporabnikov se poslužuje le osnovnih oblačnih funkcij, ki jih potrebujejo pri vsakodnevni rabi. Pozabijo pa na napredne funkcije, ki bi jih lahko osvojili v zelo kratkem času in bi jim olajšale tudi najzahtevnejša opravila, še posebej pri delu na daljavo, kjer je podporna služba v velikih primerih nepraktična rešitev. Kako najbolje uporabiti oblačna orodja?

Ideje najpogosteje izmenjujemo na poslovnih sestankih, kjer za učinkovito komuniciranje potrebujemo interaktivne zaslone, kot so na primer zasloni podjetja Clevertouch. Interaktivni zasloni Clevertouch predstavljajo vrhunec interaktivne tehnologije, ki se uporablja širom sveta. Zaradi inovativnih strojnih in programskih rešitev si je podjetje prislužilo kar nekaj nagrad, med njimi tudi »inAVation Awards 2018«, ko so pometli s svetovno konkurenco.

Interaktivni zasloni vam omogočajo, da kljub svetovni zdravstveni krizi lahko zberete celotno ekipo v enem poslovnem prostoru. Interaktivna tehnologija omogoča uporabo osnovnih funkcij, kot so risanje, označevanje in pisanje opomb kar z dotikom prsta. Pravzaprav lahko vse upravljate z dotikom, povežete pa se lahko tudi s pametnim mobilnim telefonom. S skeniranjem QR kode enostavno povežete različne pametne naprave in sodelujete v razpravah ali pri raznih predstavitvah.

Z dotikom lahko upravljate s fotografijami, grafi, razpredelnicami in kar je najpomembnejše, z orodji Microsoft 365. Tako imate vedno na dosegu Word, Excel, PowerPoint in Teams, brez katerih si sodobne poslovne komunikacije skorajda ne predstavljamo.

Odzivna podjetja so uspešnejša

Zaupanje strank in poslovnih partnerjev si najhitreje zagotovimo s strokovnostjo in hitrim odzivanjem. Za strokovnost ste že poskrbeli z zaposlitvijo podkovanih sodelavcev, za odzivnost pa potrebujete kakovostno programsko opremo, ki jo dobite na enem mestu. Microsoft 365 vključuje kar nekaj aplikacij, med njimi naj sprva omenimo vedno zanesljivi Outlook, ki poskrbi za varnost in transparentnost vaših elektronskih sporočil. Preko Outlooka lahko rezervirate sejno sobo: za to potrebujete le računalnik ali mobilni telefon. Po opravljeni rezervaciji se na zaslonu Clevertouch pojavi obvestilo o zasedenosti poslovnega prostora, kar je vidno celotni ekipi.

Interaktivni zasloni pa niso samo medij za vaše poslovne sestanke. Ko jih ne uporabljate, jih lahko izkoristite kot oglasno desko ali pa kot mesto za deljenje novic. Povežete lahko do 50 naprav za deljenje fotografij in videovsebin. Istočasno lahko na zaslonu prikažete 6 udeležencev in tako izboljšate sodelovanje.

Računalnik lahko enostavno povežete s tehnologijo Bluetooth. Za mobilno povezovanje pa so pripravili posebno aplikacijo Clevershare App, ki podpira operacijske sisteme Windows, Android, iOS in Chrome. Za piko na i pa poskrbi povezljivost naprav preko Chromecast in Airplay, brez namestitve dodatnih aplikacij.

Spodbujajte udeležence k sodelovanju v razpravah s priloženo programsko opremo STAGE ali pa z aplikacijo Microsoft Teams, s katerima lahko opravite profesionalne konferenčne klice. Izkušnjo pa lahko še nadgradite s kakovostnimi videokamerami s tehnologijo sledenja obrazu in širokokotnim zajemom videa. Ustvarite popoln ekosistem z interaktivnimi zasloni Clevertouch in programsko opremo Microsoft 365 prek spletne strani bs.si.

Poskrbite za dvig učinkovitosti in organiziranosti v svojem podjetju

V mesecu marcu lahko izkoristite vavčerje za dvig digitalnih kompetenc, razpisanih iz strani Slovenskega podjetniškega sklada, in pridobite uporabna znanja v aplikaciji Microsoft Teams. Več o vavčerjih in usposabljanjih, ki jih ponujajo strokovnjaki iz podjetja Business Solutions, si lahko preberete tukaj.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
V podjetju SI SPLET d.o.o. se ukvarjajo s trženjem varnostnih in drugih rešitev na področju informacijskih tehnologij. V letu 2002 so pridobili ekskluzivno partnerstvo s podjetjem ... Več